Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Acaba biz her brezilyalı futbolcuya sambacı, arjantinliye tangocu derken onlar da bizim futbolculara halay başı diyor mudur?

Artık vazgeçelim şu laftan. kimle konuşsam “iyi nolsun koşturuyoruz.”

At mıyız lan biz, Elvan Abeylegesse miyiz, niye devamlı koşturuyoruz?

**

Bana balık verme, balık tutmayı öğret (Çin Atasözü).
Bana balık ver, rakıyı tazele, buz da bitmiş (Türk Atasözü)

Sınavda bildiği bütün soruları yapıp, geriye kalan soruları 'belki bir vahiy gelir' diye düşünerek, ders bitimine kadar bekletenler derneği.

+Alo polis mi?
-Evet buyrun?
+2 kız benim için kavga ediyor
-Eee ne güzel işte
+Ama çirkin olanı kazanmak üzere
-Oha! Dayan , hemen geliyoruz

Beleş feysbuk öldi mi,
Issız gençlik kaldı mi,
m.feysbuk oçin aldi mi,
İmdi ürek yirtulur :(

Şimdi anlıyorum mona lisa tablosunun neden bu kadar sevildiğini; kadın konuşmuyor..

Kız: ayrılalım.
Erkek: sözlerin yalandı, peki gözlerin?
Kız: lensti by.
Erkek: ama bıyıkların gerçekti di mii?

‎+ mağazadaki en pahalı ürünü satın aldım.
-ne kadar?
+ 5 tl.
-nerdesin sen ?
+ bimdeyim.
- hay ben senin..!

kızlar erkeklerin "gelirlerine" erkekler kızların "giderlerine" baktığı sürece biri gelir biri gider.

Eğer Türkiye’deyseniz ve biri size '10 dakkaya geliyorum yoldayım' dediyse, bilin ki o ibne daha evdedir ve yeni giyiniyodur. :))

**
Hadise bütün annelere gelsin dediğin İngilizce şarkıyı kaç anne anladı şimdi merak ediyorum.

«İster gökyüzünde seyret, ister gözlerimde : «körler onları görmese de, yıldızlar vardır,»

‎- Önemli olan dış güzellik değil iç güzelliktir.
+ Tabii canım, ben de senin dalağına vuruldum zaten!

‎'Seneye görüşürüz' esprisini yapmak için gün sayan bir topluluk var. Tehlikenin farkında mısınız?:p

‎+Kızım yaşayacak mı doktor?
-Bırak şimdi kızı bi puding yaptım var ya nefis nefis.
+Allah belanı versin Dr. Oetker

sonuçta hepimiz küçükken mandalinayı bütün halde soyup parmağımıza yüzük yapan insanlarız. bu hava niye?

387194_270180499701421_203020653084073_806976_1809105566_n.jpg

Türkiye en rüşvetçi ülkeler arasındaymış. Aslında atacaktık adamların önüne üç beş kuruş bizi almayacaklardı listeye!

Uçlu kalemler, öğrenciler kalem açmak için çöpün başında toplanıp sohbet etmesinler diye üretildi bence.

Geri