Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Bazılarıyla Aramda Sadece İki SORUN Vardı : Birincisi; ONLARA HİÇ GÜVENMEDİM....! İkincisi; BENİ HİÇ YANILTMADILAR....!!!

Bence birbirini cok asiri seven iki cift degil ama birbiriyle surekli kavga eden ama asla birbirinden kopamayan ciftler cok daha tatli

Bir anda her şeyden vazgeçip gitmek kolaydır nasılsa;
Ama marifet değil.
Aşk gitmekten vazgeçip sevmektir aslında.

Özdemir ASAF

Telefondayken “konuşmayacaksan kapayalım” dediğim için özür dilerim, nefes alıp verişini duymaya bile hasretim.

Hala sabaha uyanmak umuduyla kapıyorum gözlerimi...
Ne kendime kıyabilecek kadar delikanlıyım...
Nede arkadan göz yaşı dökebilecek kadar duygusalım...
Galiba ben hala o çalan zili duymamazlıktan gelen bir insanım...
Kapının önünde bekleyen aşkı kalbime sığdırmaya cesaret edemeyecek kadar zavallı..
Kimseyi sevemeyecek kadar cahilim bu hayatta...
Lafın kısası...
Amatör bir hayatta profesyonel acılar çeken bir şairim sadece tek başıma...

‎"Methetmek gibi olmasın kendimi ama:
Yaşamım benim, en güzel şiirim!"

_____ Can Yücel _____

Eski sevgiliye ''Beni gerçekten sevdin mi?'' diye sormak, tanrıya dua edip ''Kabul oldu mu ki acaba?'' diye düşünmek gibidir...

‎"Seni seviyorum, ama nasıl: Avuçlarımda camdan bir şey gibi kalbimi sıkıp parmaklarımı kanatarak kırasıya, çıldırasıya..."

Nazım Hikmet Ran

‎"Siz kendi elinizle teslim etmedikçe, kimse kendinize olan saygınızı elinizden alamaz."

Bir hayli kırgınım.. Kime olduğunu,
neden olduğunu bilmeden..
Belki hayata, belki kendime, belkide
dilimden düşmeyen keşke'lere .

[Can Yücel]

Yüreğinde yangınlar tüterken bile "ben, seninim" diyemeden, gidişin gelecek aklıma ve yine "olmadı" diyeceğim. Hep kendime kızardım ya, yine kendi kendime kızacağım. "Olmayan biri için onlarca gözyaşı ve acıdan sonra sayfalarca hasretlik yakışmaz sana!" diyeceğim ve o kadar yazının arasından bir cümle sıyrılacak; "sen hiç benim olmadın ki..."

Kahraman Tazeoğlu

Aşk'ta erteleme, gurur, ego bir zaman sonra 'keşke'leri getirir.
Oysa ne güzeldir içinden geldiği gibi herşeyi 'zamanında' yaşayabilmek.

Aşk bir akıştır, onun mantıkla hiçbir ilgisi yoktur.
Tıpkı bir balığı denizdeki akışından ayırarak karaya çıkarttığın gibi, Aşkı da kontrol etmeye, onu yönlendirmeye başladığın an bu Aşkın sonu olacaktır.

Uğur Koşar

Pazartesi günü, senin cumartesi ve pazar göremediğin birini görmeni sağlıyorsa eğer en güzel gün..

Ne düşünüyorsun? diye sorma bana artık facebook ..
-O'nu düşündüğümü sen de biliyorsun...

Eğer Cesur Değilsen Samimi Olamazsın. Eğer Cesur Değilsen Sevemezsin. Eğer Cesur Değilsen Güvenemezsin.
Eğer Cesur Değilsen,Gerçeğin Peşine Düşemezsin. O Yüzden Önce Cesaret Gelir. Ve Diğer Her Şey Onu Izler.

İnsan her yaşta çocuk gibidir. Başı daima Sevgiden bir yastık arar.

Rochefoucauld

Facebook'ta bazı fotoğrafların altında "Beğen"
değil de "Sarıl" olsa keşke.. ♥ ♥ ♥

Geri