Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Benim olan birşeyi benden almak kolay değildir.
Eğer gidişine mani olmamışsam seni SEVMEMİŞİM DEMEKTİR...

Sen giderken susmuşsam bilki seni yok saymışım demektir...
Rahat ol, benden gittiysen, yol almana ben izin vermişimdir.....!!.

Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir.Sabreden muhakkak ki selamettedir...!

Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı, sahip olduğu, sahip olduğunu sandığı.

Öyle zamanlar olur ki, nereye gittiğin önemini yitirir.
Çünkü asıl önemli olan, yanında kiminle gittiğindir...!

Tolstoy

Erkek adam ağlamaz(mış) Hz. Muhammet (sav) ümmetiii ümmetiiiii diye gözyaşı dökmedi mi? Zilzal suresini duyunca Hz. Ebubekir hıçkırıklara gömülmedi mi?? Hz. Ömer,EFENDİMİZ (sav)'in yattığı hasırdan sırtının çukur çukur olduğunu görünce gözünde yaşlar birikmedi mi?? Kabirlerin yanına varınca sakalları ıslanıncaya kadar ...ağlayan Hz. Osman adam değil mi!!! Hz. Muhammed (sav) ne buyurdu hadislere Bak! ... ''Ağlayın, eğer ağlayamıyorsanız ağlamış gibi hüzünlenin. Kıyamet günündeki azabı bilseydiniz, ayakta duramayacak hale gelinceye kadar Namaz kılar, Sesiniz kısılıncaya kadar ağlardınız.'' Erkek ADAM Ağlamaz değil! Adam gibi ADAMSA ağlar!!! AŞK der Ağlar AFF der Ağlar ALLAH der Ağlar...

Der ki Mevlana Hazretleri...
Hüzünlerde ,Sevinçlerde Misafir gibidir Gelir Geçer...
..............................................................

Niye Yorarsın ki Kendini Eyy Gönül...
... Allah'ın Misafirini Kötü mü Ağırlamayı Düşünürsün Yoksa..
Biz ki Misafirperver Yüreklerde Yetişmedik mi...?
Her Gelen hüznümüzü Başımıza Dost Bilmedik mi..?
Sıkıntılarımızı Rahmettir Deyip Buyur Etmedik mi..?
Düşünmez misin Hiç Ey Deli Gönül...
Hangisi Sonsuza Dek Seninle Yaşadı..?
Hangi Acın yakandaki Düğme gibi Düğümlüydü İlelebet...
Zaman Dostum
Zamandır ve Yaşadıklarıdır İnsanoğlunu Olgulaştıran
Ve Kendisinin Bile Bilemediği Yaşayacaklarıdır...
Gaybi Bilen ALLAH'A Yakın Olmanız Duasıyla...
Vesselam..

Mutluluğumu Sahte Kelimelere Satmıyorum

Ben...Hak Edenlere Armağan Ediyorum.Kırdığım Her İnsanın Gönlünü
Almayı Biliyorum, LAKİN Gönlü Olmayanlardan Artık Özür Dilemiyorum..

Sadece TEŞEKKÜR EDİYORUM. SİYAHIN YANINDA BEYAZIN NASIL...DURDUĞUNU
BANA GÖSTERDİKLERİ İÇİN !

Kimseyi değiştiremezsin hayatta.... ve kimse için de değişmemelisin ! kimliğini kaybettiğin an , yaşamını çöpe attın demektir. bırak hayatına eşlik etmek isteyenler gelsin seninle..ne sen başkası için mecburi istikametsin, ne de bir başkası senin için... yanındakiler seni mutlu ettiği sürece kalsın hayatında... istediklerim yanımda...istemediklerim yolunda....

bazen sadece gitmek istersin...sessizce...kimsesizce...tanıdık bir yüz istemezsin yanında,tanıdık bir ten dokunsun istemezsin tenine...sessizce adım atmak istersin kimsesizliğe...bazen sessizce aglamak istersin o bir başınalıgına oysa sen seçmişsindir yalnızlıgı ama yine de herşeye ragmen yine de gidersin...istemezsin kimseyi yanında...

İstanbul kadar kalabalık, kız kulesi kadar yanlızım.
Binlerce göz üzerimde, ben ise bir çift gözün esaretinde. Haykırıyorum duyun artık, yanlızım ve boğuluyorum...Duyun artık sessizce yüreğimle size bağırıyorum...

Yağmurdan kaçarken,
Şemsiye bulamadığında,
Sığınma kalbime..
Kar yağıyor artık yüreğime,
Üşürsün...

‎"Var olan bir şey varsa, o da yokluğun senin..."

____ Can Yücel ____

Bırak ben seni adam diye bileyim; var sende istediğin gibi bil beni.

‎"Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim.
Dağlara çarptım her esişimde.
Yollara küfrettim her gidişinde. "

_____ Nazım Hikmet Ran _____

Ağlayan gecelerde okuduğum bir kıtalık şiirdin sen..Kaçtıkça boğulduğum gözlerde Aşkın ilhamını yitirdim ben...Ne bir Sen etti gördüklerim..Ne de bir Ben edecek bildiklerin.

Hayat; çok şey öğrettin bana,minnettarım sana,çok acı çektirdin.Acı çekmenin beni olgunlaştırdığını kafama vura vura öğrettin.Büyümekse büyüdüm, olgunlaşmaksa olgunlaştım.Ben; Senden acıdan yana payıma düşeni aldım...Artık umrumda değil hiç kimse sözüm meclise değil; Nefes alan herkese..

Allahım sen herkese eski sevgilinin köpek gibi pişman olup, geri döndüğü o günü göster.

Amin.

-Bişey sorucam?
+Sor
-Bi sabah ölüm haberimle uyansan ne yaparsın ?
+Tekrar uyurum
-Vay be.
+Ve birdaha uyanmam.

Geri