Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Kaç defa söyledim sana; Sevgiyi taşıyamazsın yüreğinde, Yorar seni dedim, dinlemedin. Kaç defa kilitledim kapını; Sen, ısrarla açmamı istedin. ... Ah be kalbim... Geldin mi dediğime? Şöyle bir baksana etrafına, Gerçek anlamda değer veren var mı sevdiğine? Sen, herkesi kendin gibi mi zannettin! Görmüyor musun, ağlıyor sevenler, yaralanıyor kalpler... Etrafında hep aşk için üzülenler.
Ben, sana bir defacık izin verdim; Aşkı tanı ne olduğunu bil diye

Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim!
Sevgimizde Muhammed sevilsin
Oyle sevelimki birbirimizi
Hz. Hatice göklerden bize seslensin
Ve desin ki;

"Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz.
Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde..
Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor.

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada; "Hamurunda varsa eşeklik, baki kalır."

Ve AŞK..
O omzuna yattığında,
Rahatsız olmasın diye kılını bile kıpırdatmamaktı...
(C.Dündar)

Telefonu çekim direkden
Ben o kızı sevdim yürekden,
Yar uyuyor sanmıştım,
Öptürmedi göbekten.
- Graham Bell -

Küçümseme kimseyi;
Noktada küçüktür ama, bitirir cümleyi..!

Erkek: Pardon Haritanız Var mı ?
Kız: Neden ?
Erkek: Gözlerinizin Içinde Kayboldumda.. ♥

Büyük bir zât der ki ;
-Eşimle tanıştığım ilk gün , diğer bütün kadınların cenaze namazını kıldım . . .

+ Aşkım bana aşkı simgeleyen birşey söylesene ?
- Kelebek.
+ Ne alaka ?
- 3 günlük işte..

‎" Neden Hep Yanımızda oLsun İstedikLerimiz Çok UzakLarda...

Eş olmak" ne demektir,hiç düşündünüz mü?

"Her şeyiyle aynı olmak" sanır bazıları ve yanılır.Bir çift çorap da "eş"tir mesela, tamamen aynıdır.Aynı anda kirlenir,aynı anda yıkanır,aynı anda giyilir ama farklı zamanlarda ve farklı yerlerden sökülür,yıpranır ve yine aynı zamanda atılır..

"EŞ" olmak,aynı olmak değil;her hâlükârda, BİR ARADA olabilmektir..

"Ne kadar sevdin?" diye soruyorlar bazen...
Hep aynı cevabı veriyorum;
Hak etmediği kadar!

Artık duyuramıyoruz çığlıklarımızı kimseye, hatta kimse duymasın diye mi hep kuytu köşelerde akıyor göz yaşlarımız. Biliyoruz ki; herkesin yükü ağır kendine, kimse kimsenin göz yaşını bile taşımak istemiyor bugünlerde. “Neyin var” diye başlayan sözler “zamanla geçer” ile bitiyor. Göz yaşları tükendikçe ve kurudukça yanaklarımızdaki damlalar, o insan yanımızda yaşlanıyor. Anlayacak bir yürekten geçtik de, ağlayacak bir omuz bile bulmakta zorlanır olduk.

‎' Özür Dilerim , Çok Sıkı Sarılamıyorum Sana ; Sonra Bir Hayli Buruşuyor Fotoğrafın !

İki Kelime Yetiyor Seni Seven Kalbi Kırmaya, Sonra Roman Yazsan Ne Fayda ? .

+Seni hiç bırakmayacağım.

-Evet, sadece terk edeceksin, s*ktr olup gideceksin. Ben mal gibi günlerce ağlıcam, beraber çekindiğimiz fotoğraflara bakıcam falan. Sonra senin ismini taşıyan herkesten tek tek nefret edicem. Ben sensizliğe tam alışırken sen bana "Nasılsın?" diye mesaj atıcaksın. "Hayatımı çık git" diyemeyeceğim tabii, "iyiyim." diyeceğim. Sonra sen bana yine umut vereceksin ve ben yine salak gibi sana inanacağım. Bütün bunları biliyorum, hiç gereği yok yalan söylemenin. Bir gece siktir olup gideceksin ve güneş benim için bir daha asla doğmayacak.

Ben aradiğim için, devam edeceğine.
O aramadiği için, bitsin. Yeğlerim.

Geri