Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
Unutsun beni demişsin ya hani, imkansız geLiyo.. Çünkü unutmam için; önce hatrLamam gerekiyo ; )

Veren de O, alan da... Nedir senden gidecek ? Telaşını görenler can senin zannedecek. . . '

- Dünyanın en güzel yeri insanın evidir.. Yeter ki o evde " iman " olsun , " aşk " olsun , " huzur " olsun ve " barış " olsun..

Eskiden "bitti" denince biterdi.
Şimdi rehberden sil, msn'den engelle, facebook'ta blokla, tweeter'da unfollow et..c(:

Aşk diye birşey yaşıyorum. Ne tek taraflı demeye dilim var, ne de karşılıklı olduğuna ispatım...

Belki seni ısıtamam ama, En Azından beraber üşürüz . .

DEDİKODU yaparak, başkalarının hayatını ütülemeye ÇALIŞANLAR... Siz önce, BURUŞUK RUHUNUZU ütüleyin...!!!

Yalnızlığı çok seversek, Bir gün o da çekip gider mi?

Önceden seni rüyamda görmek için yatarken dua ederdim, Şimdi ise görmemek için cevşen takıyorum" !

"İçimde ikinci bir insan gibidir seni sevmek saadeti..."

Hayat benden aldıklarını geri vermesende olur...Yeter ki aklıma getirme...

Tek bir şeye hasretiz seninle,
'biz' olup nefes alıp vermeye ..

Başkası gelip canımı yakana kadar hep sana mı üzüleceğim ben..?

Bir araba, yaşlı Temel’e çarpar. Arabanın şoförü bağırır:
-Suç sende ben 20 yıllık şoförüm!
Temel karşılık verir:
-Ben de 80 yıldur yüreyrum..:)))

Beni almaya gelen Azrail'e ; ' seni seviyorum ' desem.. Acaba gidermi senin gibi..!

"Çok yorgunum, beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın.Çınarlı, kubbeli mavi bir liman.Beni o limana çıkaramazsın.."

Sevgilim yok diye üzülmüyorum, çünkü olanların zil takıp oynadıklarını görmedim..!

Yaşı olmaz dediğiniz, ''aşkın'' yasıda oluyor.
''Yaşıda''..

''İstαnbul gibi yαlnızım ben.Dışım kαlαbαlık, içim buz gibi yαlnızlık.

Geri