Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
‎"İnsanları yorgun kılan hayat değil,
Taşıdığı maskelerdir.."
(W. Shakespeare)

O bensizliği göze aldıysa, ben onsuzluktan bir şey kaybetmem.

Nazım Hikmet/

Bil ki; Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın. Ve unutma; Ne yaşattıysan elbet birgün onu yaşarsın.

Tolstoy

Eyy Sevgili.. Sen bana 'Kördün' , Ben sana 'Kördüğüm'..

(Hz.Mevlana)

gidişine gözlerim kızarana dek ağlamak,sesim kısılana dek haykırmak isterdim duygularıma felç inmeseydi şayet

Sen yokken bir kaç defa daha sevdim seni,
- Helal et...

Ya Birgün Karşı Karşıya Geldiğimizde birbirimize Düşman gibi Değilde Pişman Gibi Bakarsak ?

Kimi insan;
Geçmişle, geçememişi birbirine karıştırır.
Halbuki geçen iz bırakır,
Geçemeyen yara...(K.Tazeoğlu

Dost; acı söyleyen değildir. Acıyı tatlı söyleyebilendir.

Can kırıkları, cam kırıkları gibi değildir.

5554180780_d09b4a84f8.jpg

Öyle süpürünce gitmez; İçinde kalır, aklına geldikçe de batar.

Aşk bir su damlası olsaydı okyanusları, bir yaprak olsaydı bütün ormanları, bir yıldız olsaydı tüm kainatı sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum…

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adını aşk koyardım…

Önce düştüğümde kalkmayı,sonra aleve dokunduğumda acıyı,sevmeyi öğrendim,sevilmeyi. her şeyi öğrendim de yalnız seni unutmayı öğrenemedim!

Bir gül olmak isterdim neden mi? beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için...

Hayata niye geldim diye düşünmeye başlamıştım 19umdan sonra seninle tanışınca anladım dünyaya geliş sebebimi..

Ben seninle sonsuzdan gelen iki ışın olup ince kenarlı merceğin odak noktasından kesişebilme ihtimalini sevdim

Nice insanlar gördüm kalpleri bomboş ama mutlu, çok az insanlar gördüm kalpleri sevgiyle dolu ama aşk ateşiyle yanıp kavrulan, hüzünlü ve mutsuz!

Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkunluğumu kalbime değil günesin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım

Gökyüzündeki bütün yıldızları toplasan bir tek sen etmez, fakat bir tek sen hepsine bedelsin.

Aşk Çoraba Benzer ; Çifttir ve birbirine uymalıdır

Aşkımızın suya düşeceğini bilseydim , balık olurdum

Tek başıma değilim ben ve ümitsiz aşkım var

Geri