Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
yanlış ışıkta geçmiş bir aracın ardında kalıp can çekişirken,”kırmızı” “kırmızı”diye sayıklamak gibi bir şeydi sen giderken konuşamamak

Pinokyunun Mucidi Değilim ki Her Bulduğum Odunu Adam Edeyim ;)

Küfürler biriktiriyorum lugatımda. Gidişine lafım yokta, dönüşüne söyleyecek sözüm olmalı zulamda.

Bazı İnsanları O Kadar El Üstünde Tutuyoruz ki, Oturacak Yer Bulamadıkları İçin Tepemize Biniyorlar

Bir kadına 'o kapıdan çıkarsan bir daha geri dönemezsin' resti çekmeyin beyler. Koşun arkasından sarılıp bırakmayın. Gidiyorlar. Valla bak.

"Kadın unutmaz; sadece sineye çeker. Zamanı geldiğinde ise iade eder".

Seninle aramızda birşey varsa şayet, o da mesafelerdir artık .

Her söylenilene CEVAP aramaya kalkma.. Bazen cevap VERMEMEKTE, Başlı başına CEVAPTIR !!

Kadına Şiddet Uygulayan ,Erkek İçin Kapınızın Önüne Bi Kap Su Koyun, Sonuçta o da Hayvan.!

Bir "ile" koy adlarımızın arasına, bizi birbirimize bağlasın.

Her şeyden biraz kalır" diyor birileri, çoğunluk haklıdır; kavanozda biraz kahve.. kutuda biraz ekmek.. insanda biraz acı...

Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızlı çarpma, geri dönmek isteyebilirsin.

Seni sevmey'i de bilirim, sevmey'e de bilirim, tek harfe bakar hayatımdaki yerin..

‎"Çocukları, yargıtayın erişemeyeceği yerlerde saklayınız" ;)

Dün akşam benle oturup yine senden söz ettik..

Uykun gelmiyorsa, uyanmak istediğin yerde değilsindir..

Seni Aldattığımı Sandığın Her Kıza Seni Anlattım..

Mesajlarıma geç cevap verdiğin zaman kıyameti kopartıyordum, şimdi telefon numaranı bile bilmiyorum.
Bir gün ayrı kalsak kafayı yiyordum, şimdi yüzünü bile göremiyorum.
Seni uyutmadan uyuyamıyordum, şimdi de uyuyamıyorum..

Her kadının gönlünde yatan bir aslan vardır. Ama bir gün aslan yerine bir öküz gelir. İklim değişir akdeniz olur.. :)))

Geri