Ulan buruşuk albatros. Merdiven altı kuran kurslarında siz zehirlediniz genç dimaglari. Ben aydınlatıyorum. Kırk huri verecekler cennette diye kendini Allahu Akbar! diye patlatiyor insanlar. Kim bir şekilde ezan okunan topraklara doğmuşsa bugün kan ve gozyasindan kurtulamıyor. Ha cevap hazır değil mi "gerçek İslam bu değil" peki ya gerçek İslam'da 45-50 milyon avronun yeri nedir abi? Ama doğru. Bunlar hep yalan komplo! Amerigan oyunu. Millet aç aç. Yaptığınız şey sadece onlara sukretmelerini örgütlemek. Ayarını bozdunuz araplastirdiniz ülkeyi. Ümmet ayağına çağın 1000 yıl gerisine atıp biraktiniz insanları. Cin şişeden çıktı bebeğim. Panoranin kutusu açıldı. Artık egemen güç kötülük. Ve senin inancın bunu korukleyenlerin peşinden gitmeni telkin ediyor. Allah var yok. İlgilenmiyorum. Ama onun da benimle ilgilendiğini sanmiyorum
Tesadüfü gördüm. İnsan bi menşınlar
climax
1-Kendini patlatan cennet vaadi ile değil uyuşturucunun ekkisiyle patlatıyor. Hakiki islamda ayet var, kendi canına kıyan cennete gidemez, bir kişiyi öldüren tüm insanlığı öldürmüş sayılır.İslam ve terör aynı cümle içinde olamaz. İşid müslüman mı? Kurandaki islam devam. Bkz. yaşar nuri. allah rahmet eylesin
2-seçtiğimiz 550 vekil hangi partiden olursa olsun oraya: vatan millet sakarya diye gitmediğini amacın daha çok kazanç olduğunu sana deklere etmem hadsizliğim olur. Mucize oldu ve bir cehape iktidarında hiç bir vekilin ya da bakanın rüşvet yemiyeceğinin garantisi mi var? bu sistemde, ar damarları çatlanyıncaya değin onlar da yiyecekler. Rüşvet cumhuriyetten bu yana her zaman oldu, olacak. Haber alma kaynakları, bilim cart curt ilerledi kimsenin yediği halt yanına kalmıyor. Eskiden öyle değildi gizli kalıyordu. Senin Ataşehir belediye başkanını da gördük. Olası bir iktidarınızda adamlar yıllardır susamış, nasıl saldırırlar. Zaten kavga da bu.
3- Çağın bin yıl gerisine atmadık çağı yakaladık .Hedef 2023, sağsak göreceğiz dünyanın ilk 10 ekonomisine girmeyi. Uluslararası platformlarda borumuz öter oldu. O eski sümsük, evet efendim, sepet efendim, kişiliksiz Türkiye yok artık. İMF nin altını bezleyip gönderdik. Bak putin geliyor.
4-Hergün; memleket elden gitti, yandık, mahvolduk, bittik vs vs gibi serzenişlerle sürekli topluma umutsuzluk pompalamak, Atatürk ilkelerinde yerini bulan ''milliyetçilik'' le uyum sağlamıyor. Meslekler ve kariyer piramidinin zirvesinde biri olarak senden, paylaşımlarında daha dikkatli ve sorumlu olman beklenir.
Bardağın yarısı dolu bebeim mucuuuks oyhş.
Not: Seni küfürcü diye iddia eden unsurlara bugüne değin hep karşı çıktım. Küfür etmez ince görür diye. Bu aralar hepten cozuttun mk. O neydi la öyle diburunu deştiklerim. ahhahhha