Evlilikten önce cinsel tecrübe

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkenin bol bol ihtiyacı olan tecrübe, anca rahatlarlar. Edinin, edindirtin bu tecrübeyi.

bana göre bişey değil.
kendimi evleneceğim kadına saklıyorum (TRUE)

Illa da otuzumdan önce evlenmem diye tutturanlar icin destekledigim tecrübedir.

Kücügüm böyle, yasimi tam hatirlamiyorum ama ilkokul dörde filan tekabül eden bişi.
Mami vardi apartmanimizda, o da benimle ayni yastaydi. İkimizde memur cocuguyuz, lojman bahcemizde park mark yok.
Bir gün ileriki sokaklardan birine bi park yapildi.Salincak, tahterevalli, kaydirak ne ararsak var. Evet.
Bir gün mamiyle parka gittik. Anlastik sirayla sallanicaz.
Süskoydu mamicim, ayni zamanda cesur ve hasin bir tabiati vardi.
Atladi salincaga, arkadan ittirip ittirip duruyorum ben bunu. Beni ucursana kimbuhatun dedi, bulutlara cikar beni.
Peki dedim, ilk askim mami icin daha güclü kaktirmaya basladim. Ih ıh diye kendimi ne kadar zorlamissam,
bu basincin bir bedeli olmaliydi ve böbreklerim dikey hareketlilikle cis sinyali cakmisti.
Evet, bildigin birden deliler gibi cisim gelmisti.
Eve zaten uzagiz, ne yapacagiz ne yapacagiz derken ben biraktim mamiyi kostum caliliklara. Deliriyorum, o derece.
tam eteğimi sıyırıyordum ki diz kapagima sinek kondu. Kacmasin diye kipirdayamiyorum.
Mavi gözlü kara sinek.
Ellerini ovusturuyor bacagimin üstünde.
Ben de ronaldo'nun frikik atarkenki durusu gibi öylece cibildak ayakta dikeliyorum.
Sinege baktikca tuhaf hissettim kendimi. Icim kiyilmaya baslandi. Onun da hosuna gitmisti, arada ellerini diz kapagimdan cekip ovusturuyordu.
Yüce tanrim resmen ben bi sinek tarafindan oksaniyordum.
Kücük kücük dokunuslar vavv.
Sonra titredi ve kacti.
Evet, evlilik öncesi ilk cinsel deneyimim bir sinekle oldu. O gün ilk aşkım maminin yanina geri döndügümde artik yeni yetme bir cocuk degil, yepisyeni bi genc kizdim.
Mavi gözlüydü ama. Esmerdi hem. Kanatlı erkegim benim. Oyş.

"Sonra titredi ve kacti."
Oysa bir sigara yakıp iki sohbet etmeliydi. "Nasıldım?" diye sormalıydı. Bunlar hep efendi sinek yerine p.ç sinek tercihinden.

"Sonra titredi ve kacti."
Oysa bir sigara yakıp iki sohbet etmeliydi. "Nasıldım?" diye sormalıydı. Bunlar hep efendi sinek yerine p.ç sinek tercihinden.

Bana konunca evlenecek benimle sanmistim.Ciddi sandim, küçüktüm kandım, erkeğim benim dedim.
Halbuki sadece sinek hegemonyasinda örselenen bir arzu oyuncagiymis bedenim. Laconun teorilestirdigi köleymis.
O günleri animsiyor ve agliyorum, anliyor musun?

Çoğu kişinin deneyimlediği durum.

Normal değil mi. Sevgilim neticede.

• Beğenmedim
Tepkiler: 0
hanım bireyler için tavsiye etsem de er bireyler için yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri