Evlilikten önce cinsel tecrübe

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tecrübe her zaman kazandırır.
Olmalı bence. Sjsjs

Biri bu işi yaptıysa anlatsın iyimi kötümü

eğer bir insan bir insana güvenmiş, gerçekten aşık olmuşsa garip karşılanmayacak bir durum. herşeyden önemli olan sevgidir güvendir.

hiç tecrubem yok kendimi sevdigim evlenecegim kadina sakliom .s

Evlilikten önce cinsel ilişki yaşayan birisinin kendine saygısı yoktur. Çocuğunun, eşinin yüzüne ileride nasıl bakabilir ki...
Toplum olarak iğrenç bir konuma geldik ki ilişkiye giren bir halt etmiş gibi anlatma noktasına gelmiş.

Kadınlar için cinsel tecrübe olup erkekler için yiğişme olan öneri.

Ben şahsen evlenmeye karar verirsem bir gün, evleneceğim kadın daha önce başkasıyla bir cinsel tecrübe yaşamamışsa, git yaşa öyle gel derim..
Kaç yaşına geldik, insanlar yapmak istediklerini yapsınlar, tatmak istedikleri duyguları tatsınlar, sonra evlensinler. Öyle direkt evlenince, aldatmalar, boşanmalar daha çok oluyor.

EVET BEN BİR GAVATIM..

Ben evlenmem zaten bekarlıktan güzeli mi var..

insan insanı sever mi ya ? hemde evlenmeden önce.
resmen vahşet, bunu yapanın kendine saygısı yoktur

Ben şahsen karşıyım evlilik öncesi cinsel tecrübeye hayatınızdaki insan anlayışlı biriyse zaten size her konuda evlilikte destek olacaktır her şey cinsellik değil hele cinselliği cinsellik olarak yaşamak ahmakça duygu yüklü olmalı..

ay canım evlenmeden bol bol sex yapılmalı. evlenince azalıyor çünkü. yok başım ağrıyor, oram ağrıyor, buram ağrıyor, geçim derdi sonra sönüp gidiyor. hem bence evlilikten daha sağlıklı. yapın canlarım.

Tok olmak her zaman iyidir. Şimdi günah diye yapılmayan herşey sonra zina oluyor siz yinede sevişin Sjsjs

.

Ekli dosyalar

• images-4.jpeg
    images-4.jpeg
    14.2 KB · Görüntüleme: 36
egMc8.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri