Evlilikten önce cinsel tecrübe

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın da erkek de eşittir. Erkek sevişiyorsa kadın da sevişebilir. Seviştiyseniz eğer bakire kız aramaya hakkınız yok. Bkz- Nur suresi ﴾3﴿ Zina eden erkek ancak zinakâr veya müşrik bir kadınla evlenir, zina eden kadınla da ancak zinakâr veya müşrik bir erkek evlenir. Bu müminlere haram kılınmıştır.

Biz kadınlara geldikte- Vücut bize aittir kimseye hesap vermeyiz. Lakin şu da var ki erkekler seviştiği kadına her zaman saygı duymazlar. Evlenmeden yapmamak, o büyüyü bozmamak daha iyi olur. Ama yaparsanız da bunda ayıp yok günah var.. Yapmıyorsanız eğer, millet ne der düşüncesi için değil, günaha girmemek için olsun bu. Yapacaksanız eğer, günaha değecek birisi olmalı. Dindar birisi değilim ama hayatın gerçeklerini unutmamak lazım.

ismail o nasıl bir konuya giriş birader ilk paragrafın sonuna eşekçi sinan'ın repliğini ekledim gram sırıtmadı

Olabilir de, olmayabilir de. Yaşam bir standart süreci izlemez. Herkes farklı bir hayat yaşar. Mesela ben eşeğe varınca oluyo yapabiliyom eşşeğnen ama garıya varınca olmuyo

Son düzenleme:
herhangi bir tecrube degil de evlenme niyetinde olunan kisiyle yasanması gerektigini düsünüyorum, isinizi sansa bırakmayın.p (sadece onunla yasanması gerekmiyor tabii, yanlıs anlasılmasın)

evlilikten önce cinsel tecrübem yok diyen yalan söler zaten.

kadının tecrübelisine ne derler
evet tecrübeli kadın
erkeğin
ona da tecrübeli erkek
hayat işte

Karma nin yorumunu bekliyordum bu konuda.
Artik cikiyorum bu terbiyesiz konudan.

Erkekler hem hiçbir şey yaşamamış kadın istiyor hem de kadının işlevsizliği hakkında dır dır ediyor. Tecrübe şart :D

tommygun ile kutu kola arasında fikir ayrılıkların ortasına göklerden gelen bir karar misali tecrübe yağdırılır. 1628543702341.png

evliliği cinsellik zanneden kardeşlerim arkadaşlarım hepiniz boşanacaksınız sadfsdaf

hayret verici yorumlar okudum, imkanı olan her ahvalde sevişsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri