Evlilikten önce cinsel tecrübe

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar 1 saatir spor yapıyorum, kadın beni boğdu boğdu boğdu duvara attı, boğdu boğdu boğdu duvara attı, çığlıklar yardım çığlıkları...
insanın cinsel tecrübe düşünecek hali kalmıyor, sen söyle ilhami abi ben bu forumun bir üyesi değil miyim...
biri de çıkmış diyor solcular, biri diyor ki köylüyüz bırakın allah aşkına benim zırtımdan ter damlıyor, ben o matta ciğerimi bırakmışım

• Beğenmedim
Tepkiler: Sux
Olabilir de, olmayabilir de. Yaşam bir standart süreci izlemez. Herkes farklı bir hayat yaşar.
Önemli olan zihniyet ve her şey kafada başlar, kafada biter. O kafaya o zihniyet bir yerleştimi, ömür boyu kurcalar durur.
Alışmış kudurmuştan betermiş.

Bir kaç kez dikkatimi çeken bir olay: Kendileri çapkın olan babalar, kızları büyümeye başlayınca endişeleniyorlar. Oğlanları büyümeye başlayınca "vay be, benim oğlana bakın, aynı babası" oluyor.

Boşanmaların başladığı yer de tam burası. Çocuğun eğitiminde görüşler sade çakışmakla kalmıyor, kabullenilemez bir hal bile alabiliyor.

arkadaşlar 1 saatir spor yapıyorum, kadın beni boğdu boğdu boğdu duvara attı, boğdu boğdu boğdu duvara attı, çığlıklar yardım çığlıkları...
insanın cinsel tecrübe düşünecek hali kalmıyor, sen söyle ilhami abi ben bu forumun bir üyesi değil miyim...
biri de çıkmış diyor solcular, biri diyor ki köylüyüz bırakın allah aşkına benim zırtımdan ter damlıyor, ben o matta ciğerimi bırakmışım
bunlar hep geleceğe yatırım…. öyle düşün…kajzjs

İsmail'i okudum hayat görüşüm değişti.
Olaya artık daha dar pencereden bakıyorum

Evlenmeden önce aynı evde kalır mısınız konusunun Bir benzeri her ne kadar sevgiliylen sevişmek için can atan erkek evlendiği kadında bakirelik arıyor daha burada başlıyor iki yüzlülük bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri