Evlilikten önce cinsel tecrübe

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıradan bir erkek için cinsellik birinci plandayken, benim için ikinci hatta, üçüncü plandadır..

hdhdhsh slk dkdjs

aloooo

anna jdshhdsj

alooooo herkes ayıq olsun

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: W
Teker teker yazalım arkadaşlar.. kime güleceğimi şaşırıyorum.. he zaten teker teker yazıyor muşuz.. Bu konu beni manyak etti.. aloooo...

e85HT.jpg

Bulaşıcı alırken bile tecrübe arıyorlar.

o kadar mesaj atılmış daha kimse " aynısını kardeşimiz yapsa tepkiniz aynı mi olurdu " dememiş.
bu solcular valla aşmış

yani biz kimsenin donuna ilik değiliz tabii ki ammaa bunun yaşı düşmüş 14'e 15'e, yazık bu sabi sübyana... evlilik öncesi ilişkinin tartışılacak bir konu haline gelmesinin tarihçesi, evlenme yaşının yükselmesiyle eşzamanlıdır mesela. önceden kız çocukları 18'ini bile görmeden kocaya verildiği için, zaten ortada "öncesi" olarak tartışacak bir durum da olmuyormuş. önceden dediğim de taş çatlasın 50 sene. ki hala daha böyle işleyen yerler var.

bi çoğumuz kendimizi şehirli sanıyoruz ama şehirli olabilmek için 3-4 jenerasyondur şehirde yaşayan bir aileden gelmek gerekiyor. burada dedesinin dedesinden beri şehirde yaşayan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmiyordur. o yüzden hepimiz köylüyüz ve o yüzden bu mevzu bizim için belirli kalıpların dışında tartışmaktan şimdilik uzak. bir tartışmada mevzunun "sen karını başkasının s***** olmasını ister miydin?" ya da "sen kız kardeşinin elin herifleriyle yatmasını ister misin?" noktasına gelmesi 3 cümle sürer.

Son düzenleme:
hic boyle mi gorduk babamizdan ele gune rezil olduk
yeni adet gelmis eski koye vah dostlar mahvolduuu-uuuhu-uuuhuhuhuk

Erkekler için erkekliğe atılan adım olarak görülür bir kız içinse iffetsiz yaftası vurulur anında.

• Beğen
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri