Evlilikte bekaret önemli midir, değil midir?
Konu başlığı bu olduğuna göre, bu yoldan gidilmesi gerekiyor.
Birileri kalkmış töre cinayetleri demiş, biri kalkıp tecavüz demiş birisi de feministliği savunmuş. Hatta birileri de evrim teorisi'ni de kullanmış çaktırmadan.

)
Töre; Bir yaşama biçimidir. Yani, kural ve görenek geleneklerin yolların tümüdür. Töreyi ve töre cinayetlerini bekaretin içine nasıl sokarsınız hayret edici bir durum.
Gelelim Tecavüze, Kişinin istemeden işlediği bir eylemdir zorla yaptırılan bir eylem, bunun da bekaretin için de ne işi var allahınızı severseniz?
Bunların doğruluğunu savunmuyorum, ama yazdıklarınızın bekaretin içinde yeri yok.
Burada tartışılması gerek olan konu,
isteyerek, arzu edilerek yapılan bir eylemdir. İşte ''Bekaret'' dediğimiz olay budur.
Sen bugün onla olacaksın, yarın bir başkasıyla eee sonra da erkek de bakir olsun diyeceksin? yok böyle bir şey.
Kadının sistematiği farklıdır,hormonları farklıdır,beyin yapısı farklıdr. Dogal olarak kadınlar ve erkekler,farkli düşünür, farkli eylemler yaparlar. Sakin hepimiz insanız gözüyle bakmayın.( bilimsel yönden bakarsanız anlarsınız ne kadar farklı fizyolojilerimizin olduğunu.) dolayısı ile fizyoloji yaşama doğrudan yansır, yaşamın kendisidir hatta, bu eşitsizlik toplumdada farklı görevler ve statüler doğurur. Burada şu üstün bu üstün demek istemiyorum. Bu konuyu yazmamda ki amaç nefret ettiğim kadın erkek eşitliği kelimesi.
Kadın ve erkek eşit değildir. Kabul etseniz de, etmeseniz de değildir.
Geleyim konuya:
Benim için bekaret önemlidir, çünkü; Evlilik dışı birliktelik zinadır. Zina Allah’ın kesin olarak yasakladığı çirkin bir günahtır.