Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır önemli değildir. Çünkü olmasının hiçbir önemi olmayan erkekler tarafından keşfedilen bir durumdur.Erkek egemenliğinin ortaya attığı bizim namusumuz olarak kadınlar üzerinde etiketlenmiştir. Önemli diyenler neden önemli açıklayabilirler mi bunu? İlk ben becerdim diye gururlanmasından dolayı mı ?Bekaret, namus iki bacak arasında değil beyindedir.

allah kadınlara güvenseydi zar koymazdı !
Sadece güvenilir olmayan kadınlarmıdır bu hayatta yada namus kavramı sadece bayanlar içinmi gecerlidir.O halde bana düşüncem sorulursa bende eşimin ilk kadını olmayı isterdim .Herkes tabiki ilk olarak evleneceği kişiyle beraber olmak ister ama hiç bir şey artık o kadar kolay olmuyor işte hatalar bizim için hiç bir zaman büyük konuşmamak gerek.Bir kaç saniye sonra kimin başına ne geleceği belli olmayan bir dünyada yaşıyoruz ve bu hatayada kızlar güvendikleri için düşüyor .Bir kız bekaretini tek başına kaybetmiyor bunun sorumlusuda erkek hani şu Allahın güvendiği zarsız erkek ;)

Birinin ilki olsaniz nolucak sonu olsaniz nolucak her seferinde ayni sey olduktan sonra:D desem bana manyak misin diyeceksiniz biliyorum ama napiyim oyleee (:

Yıl olmuş 2013 Millet uzaya gidiyor atlıyor biz neler konuşuyoruz hala ya.:T:

Tabikide sorun olmaz, ne yani geçmişte yapmış olduğu bir hata bu. Bunu cezası onu itip dışlamak olamaz yani

Önemlidir tabikide cok saçma konular ya :$

Insan aklinin almadigi , begenmedigi herseyi sacma diye nitelendirir diyen kafka yi seviyoruz.

Sevişti bir bakir ile bakire;
erkeğe milli dediler,
kadına fahişe.

Cemal Süreya

Nokta;)

Aynen öyle çok doğru söyledin , bekaret önemli değildir zarda Allahın güvenip güvenmemesinden değil yeni dogan kız cocuklarını hastalıklar olmasın diye yapılmış bir şeydir yok Allahın güvenmemesi cart curt yalan seyler ilk araştırın sonra böyle bir yorum yapın

zarda Allahın güvenip güvenmemesinden değil yeni dogan kız cocuklarını mıkroplardan hastalıklar olmasın diye yapılmış bir şeydir yok Allahın güvenmemesi cart curt yalan seyler ilk araştırın sonra böyle bir yorum yapın

peki 2. çocuğu ne koruyo duvar falan yoktur herhalde? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri