Oggy
Platin Üye
ilk ben ilk ben. .s.s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sadece güvenilir olmayan kadınlarmıdır bu hayatta yada namus kavramı sadece bayanlar içinmi gecerlidir.O halde bana düşüncem sorulursa bende eşimin ilk kadını olmayı isterdim .Herkes tabiki ilk olarak evleneceği kişiyle beraber olmak ister ama hiç bir şey artık o kadar kolay olmuyor işte hatalar bizim için hiç bir zaman büyük konuşmamak gerek.Bir kaç saniye sonra kimin başına ne geleceği belli olmayan bir dünyada yaşıyoruz ve bu hatayada kızlar güvendikleri için düşüyor .Bir kız bekaretini tek başına kaybetmiyor bunun sorumlusuda erkek hani şu Allahın güvendiği zarsız erkek ;)allah kadınlara güvenseydi zar koymazdı !
Birinin ilki olsaniz nolucak sonu olsaniz nolucak her seferinde ayni sey olduktan sonradesem bana manyak misin diyeceksiniz biliyorum ama napiyim oyleee (:
Tabikide sorun olmaz, ne yani geçmişte yapmış olduğu bir hata bu. Bunu cezası onu itip dışlamak olamaz yani
cok saçma konular ya :$
Bak ya ne hatasi hala hata diyorsun. Sen yapinca da hata o zaman.
Sevişti bir bakir ile bakire;
erkeğe milli dediler,
kadına fahişe.
Cemal Süreya
Nokta;)
zarda Allahın güvenip güvenmemesinden değil yeni dogan kız cocuklarını mıkroplardan hastalıklar olmasın diye yapılmış bir şeydir yok Allahın güvenmemesi cart curt yalan seyler ilk araştırın sonra böyle bir yorum yapın
peki 2. çocuğu ne koruyo duvar falan yoktur herhalde?![]()
peki 2. çocuğu ne koruyo duvar falan yoktur herhalde?![]()
Valla kizlik zarinin tipta ki aciklamasi aynen hazal in dedigi gibi dogru. Sen cok duyarli biri olsaydin boyle bi nick ve avatarla foruma gelmezdin.
sen nerden tanıyon ki johny sinsi :S