Evlilik ya da Flörtte Siyasi Görüş Önemli Bir Faktörmüdür?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Evlilik ya da flörtte siyasi görüş önemli bir faktörmüdür?

• Uçurum olmadığı sürece sorun değil

Kullanılan: 9 34.6%
  • Evet benim gibi düşünmeyen biriyle asla beraber olamam

Kullanılan: 6 23.1%
  • Hayır hiç önemli değil; görmezlikten gelirim

Kullanılan: 5 19.2%
  • Bu devirde olacak iş değil

Kullanılan: 3 11.5%
  • Diğer;

Kullanılan: 3 11.5%

• Kullanılan toplam oy
    26
Önemli bir faktördür benim için malum partiyi destekleyen bir bayanla geçinebileceğimi düşünmüyorum

Dostluk- arkadaşlık deseniz, bunlarda çok önemli değil gerçekten. Ancak, evlilik düşüneceğiniz biriyse, siyasi görüşleriniz, dünya görüşleriniz ya da sizin hayatınızda her ne önemli ise, bu alanlarda çok büyük farklılıklar olması sıkıntı yaratır. Bazı şeylerde aynı yöne bakmak önemlidir. Sonra ayrı dünyaların insanları olursunuz.

"en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafedir
birbirini anlamayan." demiş Can Yücel.

Siyasi görüş şu açıdan önemlidir. Zıt kutuplu siyasi görüşte iseler ya siyasi konu acilmayacak yada açılırsa sonucuna katlanacaklar. Bir HDP seçmeni ile MHP seçmeni kişi aynı evde arkadaş bile olamaz. Siyasi görüş bir zamandan sonra birinin söyleyeceği kırıcı bir laftan sonra aradaki bağı koparır. O yüzden siyasi konuda zıt olmaması en mantiklisi.

Aynı dili konuştuğun sürece din mezhep ideoloji önemsizdir benim için .

Atatürkçü olmalı, çağdaş olmalı aynı evin içinde bana Akp yi savunan bir kızla yapamam katil olurum.

Hayir.
Kisi en bastan belli eder kendisini.Ki ben kendime ve aileme yakisan birini seçeceğim icin boyle konular soz konusu bile olamaz.

4 kere tkp ye gittim aha castroya sor

Bu ülke adına iyi niyet beslediği takdirde kendisini hangi partiye yakın hissettiği umurumda değil.

Sevmediğim iki parti var o iki partiden olmasın yeter.

Sevmediğim partiye duyduğu sempati direk soğumama neden olur

Dusuncelerimiz birbirine yakin olsun isterim bu konuda. Degil ise, er yada gec problem yaratacagini biliyorum. Adamla hep siyasetten bahsedecegimden degil, oyle konulara girmek bile istemem. Tek istedigim; Vatanini, kulturunu, dinini sevsin, ogrensin ve sahip ciksin.

Geri