Evlilik ya da Flörtte Siyasi Görüş Önemli Bir Faktörmüdür?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Evlilik ya da flörtte siyasi görüş önemli bir faktörmüdür?

• Uçurum olmadığı sürece sorun değil

Kullanılan: 9 34.6%
  • Evet benim gibi düşünmeyen biriyle asla beraber olamam

Kullanılan: 6 23.1%
  • Hayır hiç önemli değil; görmezlikten gelirim

Kullanılan: 5 19.2%
  • Bu devirde olacak iş değil

Kullanılan: 3 11.5%
  • Diğer;

Kullanılan: 3 11.5%

• Kullanılan toplam oy
    26
Evlilik ya da Flörtte Siyasi Görüş Önemli Bir Faktörmüdür?

kesinlikle onemli iliski bagini zedeler

Önemli değil desemde eğer koyu bir siyaset görüşü varsa önemlidir. uzak kalsın.

Siyasi görüşler farklı olabilir ama orta yolu bulmak önemlidir. Aşırı uçlarda zıt kutuplarda degilse engellemez diye düşünüyorum.

Uçurum olmadığı sürece sorun değildir benim için.Hatta siyasete koyu bağlı değilse zıt görüş olsa bile sorun değildir.Ben saygı duymasını bilirim yeter ki o da bilsin...

Uçurum olmadığı sürece sorun değil

evet bu.

İnsanın siyasete bakış açısı ile topluma ve hayata bakış açısı arasında bir paralellik olduğunu düşünmekteyim. Kişilerin kafa yapısı ile siyasi bakış açısı arasındaki mesafe çok kısadır. Dolayısıyla bu soru şöyle de düşünülebilir: evlilik yada flörtte bulunan kimselerin kafa yapısı ne derece etkileyicidir? Gibi... Bu sebepten ötürü bence bu çok önemli bir rol oynar.

Siyasi görüş de önemli bir faktördur ancak mezhep daha da onemli bir faktör olarak algılıyorlar. Yakından şahit oldugum için soyluyorum bunu Alevi bir arkadaşım sevgilisi musluman diye kızın babası arkadasımın alevi oldugunu ogrendıgı ıcın evlenmelerını engelledı.

Akıl ve mantıkla hareket edilmiş bir iş degil gerçekten..

- Karşılıklı anlayış söz konusu olursa görüşlerin benzer olmasına lüzum yoktur.
Dediğim dedik biri ise şayet; benimle bir yola girmeyi biliyorsa
benim düşüncelerimi , benim yaşayışımı önemsemesi gerekir.

Eskiden olsa değil derdim ama gördüğüm bir kaç şeyden sonra evet önemli diyorum

Tabi ki onemli. Bir omur gecireceksin (evlilik icin bahsediyorum) farkli gorusler siyasi savunuslar olunca surekli birbirine kirar insan. Ustelik sinir de olunuyor. Bunlar onemli seyler birisiyle birlikte olmak icin. O sarkilarda dedikleri "bir insani oldugu gibi sevmek" vs inanmayin. Herkes kavusamayinca kisinin Gozunde degerli oluyor. Kavusunca hersey sorun olur. Uf amma uzattm .p

Kızların futbol hakkında konuşmaları ne kadar saçma geliyorsa bana siyaset konuşmalarıda o kadar saçma geliyor bana.

önemli faktör evet, siyasi görüşü vs olmasın

Siyaset + Irk = Ayrılık ile sonuçlanan bir ilişkim olmuştu.

Önemli yani.

Kızların futbol hakkında konuşmaları ne kadar saçma geliyorsa bana siyaset konuşmalarıda o kadar saçma geliyor bana.

önemli faktör evet, siyasi görüşü vs olmasın

:nee: bu nedir arkadaş ya, yemin ederim koptum :asd:

...................

Neyse,

Aşkı neden siyasete karıştırıyorsunuz ki :ask Kime oy verdiğini görüyor musunuz ki :ask
Evde siyasetten çok farklı şeyler konuşun :cici:
Gidin mutlu olun :ask
Ben olurum :D Tabi din ile siyaseti karıştırmayan insanlarla :nee:
Çünkü Cumhuriyet kurulduğundan beri "Din işleri ile devlet işleri birbirinden ayrıldı" hatırlatırım ona ben :cee::şirine::cee:

Geri