Evlilik ya da Flörtte Siyasi Görüş Önemli Bir Faktörmüdür?

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Evlilik ya da flörtte siyasi görüş önemli bir faktörmüdür?

• Uçurum olmadığı sürece sorun değil

Kullanılan: 9 34.6%
  • Evet benim gibi düşünmeyen biriyle asla beraber olamam

Kullanılan: 6 23.1%
  • Hayır hiç önemli değil; görmezlikten gelirim

Kullanılan: 5 19.2%
  • Bu devirde olacak iş değil

Kullanılan: 3 11.5%
  • Diğer;

Kullanılan: 3 11.5%

• Kullanılan toplam oy
    26
Aynı doğrultuda düşünmek önemli elbette ama tek başına istemek veya istememek için belirleyici kriter değil

Mühim olan aynı şeyi sevmek değil aynı şeylerden nefret etmek.
Birlikte aynı şeylerden nefret edebiliyorsak sorun yok.

Önemli olan görüş farklılıkları değil, anlayıştır. İki taraf birbirinin görüşlerine saygı ve anlayış gösterirse hiç bir sorun olmayacağı kanaatindeyim.

İnsanın siyasete bakış açısı ile topluma ve hayata bakış açısı arasında bir paralellik olduğunu düşünmekteyim. Kişilerin kafa yapısı ile siyasi bakış açısı arasındaki mesafe çok kısadır. Dolayısıyla bu soru şöyle de düşünülebilir: evlilik yada flörtte bulunan kimselerin kafa yapısı ne derece etkileyicidir? Gibi... Bu sebepten ötürü bence bu çok önemli bir rol oynar.

en iyi yorum yapılmış

değildir , ama insanlar öle olmak zorunda gibi davranıyor aslında
bu daha vahim...

Ben çevremdeki insanlara katlanamayacak kadar tahammülsüzüm bu konularda benim için hayatımı paylaşacağım kişinin görüşü çok önemlidir.

Bence koyu siyasetci olmadığı sürece engel değil. Karşılıklı saygı lazım

Kesinlikle çok çok çok önemli, bence fazlasıyla önemli. Kişinin Dünyaya bakış açısıyla desteklediği parti arasında bir ilişkinin olduğunu düşünüyorum. Şahsen bir akpli ile asla yapamam. Bir haber izlemiştim, yurt dışında yaşayan evli bir çift Türk vardı, seçim olunca biliyorsunuz yurt dışındakiler de katılıyor, kadın başka adam başka oy vermiş, sonra tartışmışlar ve başka odalarda yatmaya başlamışlardıklarını anlatmıştı adam. :D Bence kesinlikle önemli bir unsur.

Eskiden değildi ama artık önemli.Atatürk ilke ve inkilaplarını benimsemeyen,Atatürk'ün bu ülkeye yaptıklarını anlamayan kimseyle işim olmaz.

Geri