30-40 yaşındaki insanlar ne pok yerse yesin kardeşim, sonuçta az çok feleğin çemberinden geçmiş insanlar. Sen 20 yaşındaydın sanırım, bende 20 yaşındayım kardeşim. Biz yaşıtlarımız üzerinden bu konuyu tartışırsak daha güzel olur.
Sevişmekten kastın öpüşüp koklaşmaksa, bu her sevgili arasında olan doğal şeydir. Fakat senin kastettiğin yatağa girmekse bence o yatağa girmeden önce bir daha düşün derim. Olaya erkeklerin gözüyle bakıyorsunuz, ne olacak vur kaç yaparım bana birşey olmaz diye düşünen arkadaşlar var hem sanalda hem gerçekte. Bu kadar iğrençleşmeye gerek yok bence, bugün sokağa çıksan iyi aile kızı diye tabir ettiğimiz kızlarla arkadaşlık kursan muhabbeti artırsan, cicili bicili sözler söyleyip, kız üzerinde ileride evleneceğiz düşüncesini aşılasan maksimum 2-3 aya o kızı yatağa atarsın. Çünkü o kız sevdiği çocuğun kendisine aşık olduğunu, her zaman ona destek çıktığını, ileride mutlu mesut bir aile kuracağını düşünmüş olur. Yarın bir gün gözünün başka bir kıza kaymayacağını nerden biliyorsun, sevdiğin kızdan soğumayacağını nerden biliyorsun, ilişkinin mutlu bir şekilde devam edeceğini nerden biliyorsun. Bu kadar basit bir olay değil bana göre, yatağa attım nasılsa devamı gelir evleniriz, hayatımızı devam ettiririz diye hayata toz pembe bakmayın. Yarın ne olacağımız belli değil. Ha şunuda belirteyim erkeğe bir şey olmaz, hatta çevrende senle gurur duyanlar olur, baban bile aferin oğluma der. Olan kıza olur, fiziksel olarak bedenini kullanırsın, duygularıyla oynarsın kısacası 20'li yaşlarda hayatın başında kızın hayatıyla oynarsın. Bu kadar basit..
Olayı senin üzerinden anlattım kusura bakma..