Evlilik öncesi çiftler cinsel ilişkiye girmeli midir, neden?

Konu sahibi son olarak 1282 gün önce görüldü
yok yani bu konuların sonu nereye varacak ilgiyle takip ediyoz.
sorunun cevabına gelecek olursak da sanane banane ona ne kime ne?
çiftten başka hiç kimseyi ilgilendirmez.

tartışma burası elbette bizi ilgilendirmez idam kararlarıda bizi ilgilendirmez bizene mısırdan da diebiliriz ama fikirleri savunmak tartışmak forumun da amacı bu değil midir

ya gidin bi sevisin de forum rahatlasin.
her yer seks seks seks.

kimsenin cinsel hayati da zerre kadar tartisma konusu yapilamaz
isteyen sevissin evlenmeden once,istemeyen elletmesin bile
kime ne
kafayi bunlara takmayin

Gelecek yorumlar:

-Bana ne, herkes istediğini yapabilir ama ben olsam yapmam.

-Yapılabilir, ne var ki.

-Dinen sakıncalı, ahlak kurallarınca olumsuz bir davranış.

-Sizin bacınız aynını yapsa hoşunuza gider miydi? :(

Neyse benim için bir problem yok, kişinin kendi şeysi sonuçta.

Güldüm yani başka bir açıklaması yok :) Daha içi dolu daha güzel konular açalım bunlar nedir yahu böyle milletin uçkurundan bize ne

Herkes her konuda tartışma konusu açmakta özgürdür bunu bi belirteyim önce ve insanların açtığı konulara o kadar kırıcı yorumlar yazıyorsunuz ki insanları konu açmaktan forumdan soğutuyorsunuz insanların konularını beğenmiyorsanız yorum yazmayın arkadaşlar. sürekli bu tutum bi son verin lütfen.

Bunu sorgulayan birinin kesinlikle girmemesi gerektiğini keskin bir dille söyleyebiliriz. Zira düşünce ortaya çıkarsa irade sorgulanır derken sen olaydan tamamen koparsın. Bu da karşı tarafın seninle bir daha ilişki içerisinde olmak istememesi ile sonuçlanabilir.
Zaten cinsellik de hayvani itkilerin kendiliğindenliği ortaya çıkar. Kendiliğindenlik azalıyorsa eyleme geçmek yerine benim problemim ne diye düşünmelisin engel olanın ne olduğunu araştırmalısın. Misal; din ahlak toplum kuralları bıdı bıdı bıdı.
Birde evliliği cinsellikten ibaret sananlar var tabi. Genellikle evlendiklerinde sürekli olarak cinsellik yaşayacaklarını düşünürler falan. İşte onlar fazlası ile komikler.
Bkz: Bugünün işini yarına bırakma.
Bkz: Sakla samanı gelir zamanı.
Bkz: Seç beğen al. .p

gerçi Türk ve Müslüman olmasaydık böyle saçma sorumu açılır ya tabilkide ilişkiye girilir diye de tepki alırdım haha

Yahu ulkenin resmi sosyal evleri varken böyle ayıplıgı eleştiri yapmazsınız bir platform burası paylaşım ve bilgi edinme, insanlar google uzerinden alacağı cevapları bu ve bu gibi sayfalardan forumlardan alıyorlar. sen paylaşıcaksın ki bilgini başka insanlara bilgi vereceksin, ki yorumlara göre 1 kaç kişi dışında 2014 cevabı olmuş fakat gerisine bakacak olursak 1960 lı yılların imajıyla aynı olmuş, cocuk yapacak olan aile bile vazgeçer bu cevaplar yuzunden wallahi

evli degilim ve sevismeyi dusunurken bunu google'da search mü edicem la?
ben sevisicem ama millet ne dusunuyo acaba......

Konuya dönersek herkesin neyi baz aldığına bağlı bu. Dini hayatının bir parçası olarak gören gereklerini yerine getiren insan için ters bir durum. Ama düşünce bazında sorun görmeyen insanlar için normal , olası bir şey.genelleme yapılacak konu değil.

Tartışma Konusunu Çok İyi Okumalı, Anlatılmak İsteneni Anlayarak Yorumlamalısınız.Konu Dışına Çıkan Konuyu Farklı Noktalara Çeken Tartışılan Konunun İçinde Tartışılacak Başka Konular Oluşturanlar Üstüne Birde Konu İçersin de Gerginlik Yaratan Üyeler Aynı Hataları 3 Defa Tekrarladıkları Taktirde Siteden Uzaklaştırılacaktır.

kuralı ben ekliyeyim bari konu dışına çıkmayınız lütfen. kurallarada bir göz atınız.

konuya dönecek olursak, bir tur atsın tabi isteyen evlenmeden önce

farz edelim ilişki yaşadık sonrada şiddetli geçimsizlik ve evlenemeden ayrılık oldu. Ne olacak sonrası?

farz edelim evlendik sonra da şiddetli geçimsizlik ve ayrılık oldu. Ne olacak sonrası?

İnancıma göre evlendikten sonrası için bir sıkıntı yok ilişki yaşamakta (:

Ayrılmak için de evlenmiyoruz ki ayrıldığımızı farz edersekte evlendi boşandı olur.

Evlenmeden kadın olan nasıl açıklayacak durumu?

Classic hangi dönemde veya devirde yaşıyoruz. Evlenmeden önce kadın olmak ne demek biri bana bunu açıklayabilir mi? Hala atamadık mı şu kadın-kız kavramlarını bel aşağıya taşıma huyumuzu. İnsanın kişisel tercihidir bakire birini istemek veya istememek. Ben cevap vereyim soruna. İlişki yaşadık ayrıldık yani sözüm ona evlenmedik. Öncelikle evleneceğiz nasıl olsa öncesinde yaşayalım deyip ve toplumun dayatması olan bakireliğe bakirliğe önem veriyorsa kesinlikle zaten yaşamasın. Ama bunu yaşayan pek çok insan bu kısmıyla ilgilenmeyenler. Ve bu kişiler zaten bakireliğe önem vermeyen adamlarla birlikte olup onlarla evleniyor. Yani namusu iki bacak arasında aramayan pek çok erkek var bu ülkede. Aynı düşünceye sahip kadınlarla birlikteler zaten=)

Evlenmeden kadın olan nasıl açıklayacak durumu?

vaaay ahlak polisliği mode on :D
sorun şu ki kadının kimseye açıklama yapma zorunluluğunun olduğunu sanmıyorum. kimsenin de onu yargılamaya hakkı olduğunu sanmıyorum.

Geri