Evli insanla aşk yaşamak..

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Millet erkek kamkilerinin üstüne atlayacak neredeyse iki geyik yapıyoruz hemen wowowo
Dervişin fikri neyse zikri de o işte.

Bahane üretmek doğru değil ancak boşanma kararı almak da kolay olmuyor ve işte bu olumsuz süreci fırsat sayan kişiler beliriyor etrafta
Evli değilim tabiki ama bilmiyorum zaten evlendiysem de tam güvendiğim için evlenirim aklım kalmaz yani kafam karıştı şöyle böyle derse hadi kardeşim bb hayat benim hayatım bunu bir kere yapan tekrar yapar aksine 3. Kişi bunu gösterdi diye tebrik etmem tabiki :d ama olması gerekiyormuş der geçerim gerçek yüzünü görmüş oldum derim
He bide 3. Kişi ben isem ve evli olduğunu öğrendiysem eşine bunu yapan bana neler yapmaz diyip direkt keserim muhabbeti :d

valla hiç o sorumluluk, bu sorumluluk, onluk değil, bunluk değil diyemem, hiçbir şekilde makul bir zemine de oturtamam. kocamın ayrı ağzına ederim, o yellozun ayrı ağzına ederim. sonra ikisini alır birlikte ağızlarına ederim. yetmez bunu bilme ihtimali olan ne kadar insan varsa hepsinin ağzına ederim. bu arada yelloz dedik de.... belki bir erkekle aşk yaşayacak bilemeyiz, öyle olursa da taksim'de lgbt bayrağı yakarım... evli adam evliliğini bilecek, evli olduğunu bilen karşıdaki üçüncü kişiler de kendini bilecek. yok bi de şey diyelim ''seven adam aldatır, sevmese terk ederdi''
OLDU...
allaşkına şu forumda gergin konuları hortlatmayın... forumsal adına döndünüz diye...

Yine geldi kamyoncunun karısı aklıma .
konuyu kilitleyelim lütfen.
duygusallaşıyorum :p
Çok güzel kadındı cidden alimliydi gerçi o dönem bekardım. Belki hata idi çoğuna göre şuan öyle bir durum olurmu asla ama asla sanmıyorum. Evlilikden ziyade değil belkide o dönem cahildik yada serbestliğe alışmıştım ancak suanki mevcut durumumda asla o hataya bir daha düşmem
Tamam belki gece hayatina ( bar pvyn cafe vb )takılırız ama oda orda kalır ama asla ihanet vs sanmıyorum yakışmaz o eve girdiğimizde hiç yoksa o yemek masasına oturacak yüz olmalı

evli adam evliliğini bilecek, evli olduğunu bilen karşıdaki üçüncü kişiler de kendini bilecek

Kadın da olsa erkek de olsa evli olduğunun bilincinde olup karşı tarafa set çekmesini bilecek yoksa hayatındaki insanın da ona saygısı, sevgisi ve güveni kalmayacaktır.

Bana yapılırsa rahatsız olacağımı düşündüğüm hiçbir şeyi hayatımdaki insana yapma hakkı da görmüyorum, aslında olay bu kadar basit.

Kadın da olsa erkek de olsa evli olduğunun bilincinde olup karşı tarafa set çekmesini bilecek yoksa hayatındaki insanın da ona saygısı, sevgisi ve güveni kalmayacaktır.

Bana yapılırsa rahatsız olacağımı düşündüğüm hiçbir şeyi hayatımdaki insana yapma hakkı da görmüyorum, aslında olay bu kadar basit.
insan ilişkileri düşüncede çok net olabiliyor leftyciğim ama yaşamaya gelince herkes için her zaman düşündüğü şekilde ilerleyemeyebiliyor. insanın olduğu her yer her şeyi yaşamaya çok açık bir alan ve uçsuz bucaksız birçok duygu barındırıyor, o yüzden sanırım bu tarz şeyler insanlık var olduğu sürece devam edecek. böyle şeyler yaşanmamalı demek yaşamaya engel olmuyor, bunu yapan şöyledir, böyledir deyince de olaylar çözülmüyor. böyle şeyler yaşıyorsan bunun sorumluluğunu almayı bileceksin, bahaneler uydurmayı değil. kimsenin heyecanlarının cezasını çekmeye gelmedik biz dünyaya... allah herkesi duygusundan şaşırtmayan, yolundan çıkarmayan, kıçı başı oynamayanlarla karşılaştırsın. hayır çünkü BEN YOLARIM YANİ. cuma cuma güzel dua ettim...

Evli insanlarla fingirdesip sonra gelip buraya
Bu durumun cok yanlis oldugunu savunanlar burdami?

Kiniyorum

hep inkar edilsede yada alcagı tepkilerden korkup itiraf edemesede herkesin hayatında en az bir kere yaşadığı bi durum.Zaman zaman burda bile şahit olduk.Ama bizi ilgilendirirmi tabiki ilgilendirmez herkesin hayatı kendine ve herkes hayatını mutlu oldugu sekilde yaşamalı.

Sanıldığı kadar yaygın bir durum olduğunu düşünmüyorum. Evli kadınların büyük bölümüyle iletişime gecmenin bile pek mümkün olduğunu sanmıyorum.

Evliyken aşk yaşamak… çocuk falan olmamıştır inş. Onu da soralım bilirkişilere ahamsöskhxncnc

Evliyken sevgili yapanlar sonrada yooo yalan soluosun ben ole bisi yapmadim yapmam diyenler bi sad atabilirmi yorumuma

Geri