Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evli değilim tabiki ama bilmiyorum zaten evlendiysem de tam güvendiğim için evlenirim aklım kalmaz yani kafam karıştı şöyle böyle derse hadi kardeşim bb hayat benim hayatım bunu bir kere yapan tekrar yapar aksine 3. Kişi bunu gösterdi diye tebrik etmem tabiki :d ama olması gerekiyormuş der geçerim gerçek yüzünü görmüş oldum derimBahane üretmek doğru değil ancak boşanma kararı almak da kolay olmuyor ve işte bu olumsuz süreci fırsat sayan kişiler beliriyor etrafta
Çok güzel kadındı cidden alimliydi gerçi o dönem bekardım. Belki hata idi çoğuna göre şuan öyle bir durum olurmu asla ama asla sanmıyorum. Evlilikden ziyade değil belkide o dönem cahildik yada serbestliğe alışmıştım ancak suanki mevcut durumumda asla o hataya bir daha düşmemYine geldi kamyoncunun karısı aklıma .
konuyu kilitleyelim lütfen.
duygusallaşıyorum :p
evli adam evliliğini bilecek, evli olduğunu bilen karşıdaki üçüncü kişiler de kendini bilecek
insan ilişkileri düşüncede çok net olabiliyor leftyciğim ama yaşamaya gelince herkes için her zaman düşündüğü şekilde ilerleyemeyebiliyor. insanın olduğu her yer her şeyi yaşamaya çok açık bir alan ve uçsuz bucaksız birçok duygu barındırıyor, o yüzden sanırım bu tarz şeyler insanlık var olduğu sürece devam edecek. böyle şeyler yaşanmamalı demek yaşamaya engel olmuyor, bunu yapan şöyledir, böyledir deyince de olaylar çözülmüyor. böyle şeyler yaşıyorsan bunun sorumluluğunu almayı bileceksin, bahaneler uydurmayı değil. kimsenin heyecanlarının cezasını çekmeye gelmedik biz dünyaya... allah herkesi duygusundan şaşırtmayan, yolundan çıkarmayan, kıçı başı oynamayanlarla karşılaştırsın. hayır çünkü BEN YOLARIM YANİ. cuma cuma güzel dua ettim...Kadın da olsa erkek de olsa evli olduğunun bilincinde olup karşı tarafa set çekmesini bilecek yoksa hayatındaki insanın da ona saygısı, sevgisi ve güveni kalmayacaktır.
Bana yapılırsa rahatsız olacağımı düşündüğüm hiçbir şeyi hayatımdaki insana yapma hakkı da görmüyorum, aslında olay bu kadar basit.
zaten onlar ayrılsa bize sıra gelecek ama işte.. -evliyim-İlginç bir bakış açısı. Caps bile yaptılar ya. Evlilerden bize sevgili kalmıyor diye jfjfjnf
Ekli dosyayı görüntüle 98208
Sosyal medyada sayıları fazla olabilir ama gerçek hayatta öyle olduğunu sanmıyorum.İlginç bir bakış açısı. Caps bile yaptılar ya. Evlilerden bize sevgili kalmıyor diye jfjfjnf
Ekli dosyayı görüntüle 98208