Evli insanla aşk yaşamak..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sosyal medyada sayıları fazla olabilir ama gerçek hayatta öyle olduğunu sanmıyorum.
Müge Anlı, Esra Erol izle o zaman. 1 kg et alan Bayrama kaçan ablaları gördü bı gözler… hdjdh
Yani tabii ki hepsine genelleyemeyiz ama azımsanmayacak kadar da varlar.

Müge Anlı, Esra Erol izle o zaman. 1 kg et alan Bayrama kaçan ablaları gördü bı gözler… hdjdh
Musluğuna tamire gelen çocuğa aşık olan teyze favorim. “Ne diiğimm gızım gurban kestiydik gavurma yaptım aşk böyle bişi ellam” ahansmdkdjfncncncn

Oralara çıkanlar ahlaki olarak tamamen yozlaşmış olan toplumun en alt kesimi. Dediğin gibi geneli yansıtmıyor.

Gizleyende cok.
Sanalda Emin olmadiginiz kisilerle yakinlasmayin.
Iyk.

Bir arkadaşımın böyle işleri vardı kızdım ve uyardım sana yakışmıyor yuva yıkma dedim daha yapmıyor pezemenk. Kocası gelse bu arkadaşımı eşek sudan gelimceye kadar dövse gidip adamın elini sıkardım.

IRC’deki ve forumdaki kitle bu tür şeyleri pek sorgulamıyor bile. Cinsiyetinin ne olduğunu sorgular, sonuçta burada ise illâ ki aranıyordur deyip - düz mantık - direkt yumulurlar.

Geçen instagramda gördüm “Aşk allahtan değil midir, kötü bir şey olsa Allah kalplerimizde yeşertir miydi bu aşkı” yazmış biri. 30k beğeni.

Siyasal islam etkisi. Ye bir boklar, at günahını Allah’a.

Geri