evlenmek istiyorum

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
Bu ne hız önce bi çaya çıkın derim şartlar uygunsa evrenin izniyle gümüş tabakta çikolatalı çiçekli isteme merasimi uygun olar kerom acelenin yine dibine vuruyorsun bakıyorumda :T:

İlk görüşte görücü usulü bizimkisi agsjdjdjk :d

keroLayn
tamam tanışak ben emre istanbuldan. Zenginim:cici:

İlk görüşte görücü usulü bizimkisi agsjdjdjk :d

keroLayn
tamam tanışak ben emre istanbuldan. Zenginim:cici:

asadagfdsgf ilk görüşte görücü usulü esprinle kazandığın prestiji zenginliğini vurgulayarak kaybettin ne yazık ki .s.s
umarım gönlümü almak için çabalarsın emrecim zira ben de CEOyum :torpu: gerçekten :honk:

asadagfdsgf ilk görüşte görücü usulü esprinle kazandığın prestiji zenginliğini vurgulayarak kaybettin ne yazık ki .s.s
umarım gönlümü almak için çabalarsın emrecim zira ben de CEOyum :torpu: gerçekten :honk:

Ceo'nun gönlünü alamayacak kadar fakirim...umarım kıralan kalbimin gönlünü sende alabilirsin :D

Elin ayağın çözüldüyse bişey dicem; ben dedikodu sevmem kerom talibin kriterlerinede uymuyor burcuna dikkat çekerim yengeç değil akrep olsa hadi neysede yay burcu nekadar yakın ola ki? Ha bide ZENGİNİM dedi onu koca harflerle yazdım :T:

Seninle tanıştıktan sonra kalbimin tutukluk yaptığı doğrudur :D
kekleme bak safımdır ben inanırım .s.s

Ben gidiyorum hadi sen evlenmene bak :hıı:

git sen ben evlenmeme bakiim sen de nişanına gelcem diye bak :hih:

Ben de evlenemezsem bu konuya gelip yazaciim.

bak yaaa

kaç kere dicem bekar bağyanlar yazmasın diye .s.s kısmetimi bölüşüyorsunuz resmen .s.s

Elin ayağın çözüldüyse bişey dicem; ben dedikodu sevmem kerom talibin kriterlerinede uymuyor burcuna dikkat çekerim yengeç değil akrep olsa hadi neysede yay burcu nekadar yakın ola ki? Ha bide ZENGİNİM dedi onu koca harflerle yazdım :T:

yay arıyorum ama ben kendimi bildim bileli unuttun mu .s.s
işte zenginliğini vurgulaması biraz ittirdi beni .s.s sanki biz açız sanki biz CEO değiliz .s.s needemmm yaniii biz de zenginiz ama vurguluyoz mu yani :mathilda:

Geri