evlenmek istiyorum

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
yok buz değilmişsin stalkını yapmıştım dün akşam o başkasıymış :yimaa: ya da uyku sersemi tam algılayamadım bilemedim .s.s
hiç alıntı da yapmamışım :ofof:
en depresif dönemime denk gelmişsin yoksa ben kaçırmazdım seni .s.s üzüldüm şu an :yimaa:

Benim hatunun da kafası karışık. Ben de fazla karıştırmayım diyorum. Kendine göre nedenleri var. Bir arkadaşım, karar verdikten sonra en az 5 sene sürer bu işler demişti. Belki haklı.
senin o arkadaş da abartmış bence :yimaa: tüm devirlerde bi insanın bi insana verebileceği en değerli şey zaman hele belli bi yaştan sonra 5 sene nidir yaahuu :ofof:
iş ciddiye binince insan sorguluyor gerçi, geçen başıma geldi misal tam hayallerimdeki gibi fiziki, tanıdığım kadarıyla ruhi, maddi, her bakımdan tamam demem gereken biri ama sonra baktım ben evliliğe hazır değilmişim meğersem :yimaa: ben olmam ben.

Yıllar geçti. Buldun mu birisini?

bulsam konuda işim ne :yimaa:

Buz'dum canım. Sonra forum birleşince Buz diye başkası varmış çakıştığı için değiştirdim . ben değişince başkası almış demek. Bir kaç ay önce değiştirdim o zamana kadar Buz'dum.
Çözüldüm qewtqys

Buz'dum canım. Sonra forum birleşince Buz diye başkası varmış çakıştığı için değiştirdim . ben değişince başkası almış demek. Bir kaç ay önce değiştirdim o zamana kadar Buz'dum.
Çözüldüm qewtqys

sgfdshagfka o da iyiymiş :D
ne biliyim yaa çok duygusallaşarak okudum o aradaki 100lerce mesajı gözümden kaçmışsa demek ki naapalım :yimaa:

Seni görmek güzel sevgili kerolayn.
Bunlarin diyalogu böyle.Böyle anlasiyorlar.:haha:

seni de :dyg:
değişik bir anlayışmış iyi ki dün akşam merakıma kurban gidip onlara sorup rezil olmamışım :yimaa: zira yıllardır kaostan yarattığım düzen içinde ben bile bu kadar anlaşamıyorum kendimle ahdfgfgjs

Geri