evlenmek istiyorum

Konu sahibi son olarak 1060 gün önce görüldü
ilk teklif edenle evlencem :dyg:

yaaavvv arkadaşımm git ötede şoo taraflarda yap nispetini :pat: Olan var olmayan var takı küpe diyon hala utanmaz :hih:

Arkadaslar bu evlenmek istiyorum diyen şahıs daha 26 yaşında mis gibi kariyer yapma yolunda eli ayağı düzgün becerikli evcimen kendi ayakları üstünde duran zeki esprili ve kimse ile işi olmayan sade bir vatandaş ama kendi kendini soktuğu bunalım yüzünden çok pis dalacagim kendisine haberi yok :liv:

Neyse ben onun yaşında evlenmeyi düşünmez yer içer gezer tozardim yanii demem o ki her şey kısmet bekleme karşına çıkacak pat diye sen bile inanamayacaksin beni hatırla bak aylar önce ki halimi düşün

ben alayim seni amca ogluma:mathilda:

waayyhhh bana böle şeylerle gelin işteee :dyg:

arkadaslar bu evlenmek istiyorum diyen şahıs daha 26 yaşında mis gibi kariyer yapma yolunda eli ayağı düzgün becerikli evcimen kendi ayakları üstünde duran zeki esprili ve kimse ile işi olmayan sade bir vatandaş ama kendi kendini soktuğu bunalım yüzünden çok pis dalacagim kendisine haberi yok :liv:

Neyse ben onun yaşında evlenmeyi düşünmez yer içer gezer tozardim yanii demem o ki her şey kısmet bekleme karşına çıkacak pat diye sen bile inanamayacaksin beni hatırla bak aylar önce ki halimi düşün

27 oldum geçen hafta bugün :agla:
La sen değil miydin bana önümüzdeki 1.5 yıl içinde evlendin evlendin yoksa sen töbe evlenmezsin artık diyen :pat: Ya can sıkıntısı benimki yoksa ayranım yok içmeye evlilik benim neyime :honk:

[mentıon=7436]kerolayn[/mentıon] hadi bak yine nasiplisin ;d

beni gibi kerota hadi yine iyiyim :honk:

waayyhhh bana böle şeylerle gelin işteee :dyg:

27 oldum geçen hafta bugün :agla:
La sen değil miydin bana önümüzdeki 1.5 yıl içinde evlendin evlendin yoksa sen töbe evlenmezsin artık diyen :pat: Ya can sıkıntısı benimki yoksa ayranım yok içmeye evlilik benim neyime :honk:

beni gibi kerota hadi yine iyiyim :honk:

Ben niyetlen gerisi gelir dedim koca ara demedim:liv:

metin geçenlerde kero kaç yaşındaydı diye sordu haberin olsun :d

ciddi misinnn :dyg:
Sadıcı falan yok mu onun gerçi onun arkadaşlarıo hep bekar yheaa .s.s
bebeğim baytarcığımı da engelledim yine aylardan ekim ben tekim o iş sende hadi bi baş göz edin artık beni :honk:

ciddi misinnn :dyg:
Sadıcı falan yok mu onun gerçi onun arkadaşlarıo hep bekar yheaa .s.s
bebeğim baytarcığımı da engelledim yine aylardan ekim ben tekim o iş sende hadi bi baş göz edin artık beni :honk:

Nişanıma gel o zaman şey yapcaz senin istanbula gelmen için Kulis çalışmaları devam ediyor :u1:

Benim kafamda var biri ♡

Yaş kaç , meslek ne, bunlar uygunsa tanışalım :cici:

Bu ne hız önce bi çaya çıkın derim şartlar uygunsa evrenin izniyle gümüş tabakta çikolatalı çiçekli isteme merasimi uygun olar kerom acelenin yine dibine vuruyorsun bakıyorumda :T:

Bu ne hız önce bi çaya çıkın derim şartlar uygunsa evrenin izniyle gümüş tabakta çikolatalı çiçekli isteme merasimi uygun olar kerom acelenin yine dibine vuruyorsun bakıyorumda :T:

doğru didin ya ben böle talibim çıkınca bi an heyecan ettim elim ayağıma şey etti :dyg:

yok olmaz :T: gel bi tanışcakmışız önce :honk:

Geri