Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ?

Konu sahibi son olarak 3735 gün önce görüldü

Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ?

• Kullanılan toplam oy
    31
Aramızda sevgi, saygı olsun yeterli. Aşık olan çiftleride bir zaman sonra görüyoruz.

Elbette gerekir.Mantık evliliği bana göre değil.

İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor bu devirde. Mantığı elden bırakmamak lazım.

Evlenmek için eylenmek lazım onun üçün arada bir kendi yanaklarınızı sıkmak suretiyle kendinizi şimartın yoksa bir bakmıssınız çok geç olmuş

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ailen dışında birine ömür boyu katlanmak için bence çok aşık olmalar, çok sevmeler falan gerek.
Ailenle bile yaşayamıyorsun, yeri gelince bunalıyorsun. Bunaldığında terk edemeyeceğin biri olması için bence evet çok aşık olmak gerek.

Aşk evliliği yapanların belki %90'ı evlilikten beklentilerini tatmin etmiş durumda değiller. Aşk aşk diye gözünüzde büyütmeyin bu kadar. Aşktan evvel ten ve ruh uyumu önemli. Karşılıklı saygı yoksa isterse Leyla ile Mecnun'un aşkını yüze katlayın.

20li yaşlarda 'yetmez ama evet '
30lu yaşlarda ' yok o kadar değil de '

Mantik biraz agir basiyor, cok asik olsam evlenmezdim heralde. Askin da fazlasi zarar dozunda birakin .p

Aşk evlilikleri sonra nefrete falan bağlıyor.
Cevremde fazla iyi örnekte yok bu yüzden mantık evliliği yapıp hayatımı zehir de etmek istemiyorum.
Bilemedim aşk ve mantık dengesi yeğdir sanırım.

Aşk 2'ye ayrılır.
Gelip ve delip geçenler
Zamanla oluşanlar..
Evlilikte de zamanla oluşabileceğine inanıyorum

Aramızda sevgi, saygı, sadakat, bağlılık ve güven olmalı.. Bir sabah bir mesajla ayrılacak kalitede adam olmamalı yanımdaki.. İlk tümsekte yapamıyorum diyerek yalnız bırakmamalı beni.. Heves adamı olmamalı yani.. Körkütük aşık olmak istemem ama ruhuma dokunmalı karşımdaki, sevmeliyim yani.. Tek başına mantıkla da olmuyor, yürümüyor evlilikler.. Sevgisiz kurulan aile, sevgisiz büyüyen çocuk demek, birbirine mecburen katlanan çiftler demek.. Böylesine ruhu kaçmış bir evlilik istemem açıkçası..

Evet. Kendime sözüm var. Ve ben sözümü tutarım.

Hayli tahammulsuzum. Asik olmadigim adama yillarca tahammül etmeme imkan yok.

Geri