Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ?

Konu sahibi son olarak 3734 gün önce görüldü

Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ?

• Kullanılan toplam oy
    31
bi çıtır aşık olsam yeterli ya. çok mok o işlerin sonu boka sarıyor da o bakımdan. hoş ben severim burnumun boktan çıkmamasını ama konumuz şu an bu mu yani??

yaşlar olmuş 3 basamak , çıtıra aşık olsam filan
bunnar teylikeli.

Aşk önemli sevmek gerek sevgisiz ilişkiyi napim..

Sevgi saygı sadakatiyle beraber mantıkkk önemli
Çok aşk yerini hiç şeye bırakabiliyor

O zil zurna asiklik donemini bitirip, oyle evlenin. En azindan, artik her yonunu gorebildiginiz bir evrede, mantiginizla da kabullenip kabullenmeyeceginizi anlarsiniz. Yoksa, ben bu insan evladiyla ne halt yemege evlendim diyebilirsiniz .p Asik olunan evrede, verilmesi gereken bir karar degil bu.

shini o kadar güzel özetlemiş ki, direkt aklımı okumuş gibi. aşkın heyecanı en başta çok güzel geliyor ama o heyecana kapılıp evlenmek hayal kırıklığına da sebep olabilir gibi geliyor bana hep. evlilik için bence aşktan önce kafa olarak buna hazır olmak önemli. hayatı iki kişi paylaşmak tatlı gelse de sorumlulukların ikiye çıkması, tek başına idare edebildiğin bazı şeyleri artık iki kişilik düşünmek, kendi hayatının dışında bir hayata daha entegre olacağını ve yeri geldiğinde onun hayatının içindeki birçok şeyin getirisini ya da götürüsünü de onun kadar yaşayabileceğinin farkında olmak lazım. bi de karşılıklı saygının korunacağından eminsen bu adımı atmak lazım. eskiden pek böyle didiklenmiyordu bu konular ama artık devir değişti. her şeyi didikliyoruz, her şeyi... akıllı olun. kalbime giren, aklıma yatan ve kalbime giden yolun midemden değil mideme giden yolun kebaptan geçtiğini bilen herkese kapımız açık.

Yoo çookk aşık olmaya gerek yok ama aşk şart gene de..

Neyleyim gidip gelirken sağını solunu mıncırıp sinir etmeyeceğim eşi. Aşk olmayınca böyle ufak tatlı sinir şeyler de olmuyor kdjbfdkg

Mantık evliliği yapabilirsiniz İrlandalı bir kız bulursam kendimi gurbetede atarım hem iyi olur ZAaaaaaa

Sevin aşık olun hatta körü körüne bağlanın ki yuvanız olsun.
bnim evlenmem hep bakkalın çirağının hasta olması ile alakalı yoksa hala serseri mayın gibi sap sap dolaşırdım

Cıx. Çok aşık olunursa gözler kör oluyormuş, insan aptala dönüyormuş. O yüzden çok aşık olununca yapılmayacak şeylerden birisi olmalı evlenmek. Nerden mi biliyorum, çok aşığın var diyolla.

Geri