Evlenmek için illa çokmu aşık olmak gerekir ?

Konu sahibi son olarak 3734 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    31

a$k ucucu bir $ey en cogu bile zamanla kücülüyor , evlenmek icin sadece dogru insan ve dogru zaman derim ben birazda kaderciyim ne yalan diyeyim . ALLAH'ta isteyecek ALLAH hayIrLI insanlar cIkartsIn kar$ImIza ..

Çok çok aşık olmaya gerek yok, anlaşılsın yeterli anneannem, babaannem deli gibi aşık olup evlenmediler ya.

Dogru insan oldugu surece, sevgi ve saygi oldugu surece evlenebilinir.

Bazen anlık hırs bile yetiyor evlenmeye maalesef, fakat şahsım adına sevmediğim insanla birileri beğendi yakıştırdı diyede evlenmem.

Aşk olmalı yoksa benim karşıma kız çıkmasın ;) Kapımın eşiğinden almam onu gitsin başka kapıya..

Şu devirde çok kişi mantık evliliği yapıyor Aşktan çok maddi durumuna bakıyor ve bir şekilde severim nasılsa diyor. Çok sevmek de bi şey değiştirmiyor. Seviyorum dediğin kişiyi tanıyamıyorsun bi süre sonra. Hem aşk hem de mantı ortaya karısık olsun. :D

illa çok aşık olmak gerekir ki bir seyleri aff etdikde o anki sinir kizginlik aski unutdurmasin

Aşk nedir diye sormalı ilk önce. Aşk bence anlık duyguların yoğunluğudur. Bu yüzden Aşk uzun süreli devam etmez. Sevgi ve saygı olursa o kişi ile sonsuza kadar sürebilir.

Sevginin ve saygının olduğu biriyle birliktelikten sonra neden evlenmeyeyim ki?

Evlilik nedir ya. Hayatımı yaşamak varken :)

çok aşık olmaya gerek yok. Güvenilsin Biraz sevgi birazda mantık ama en önemlisi güven

Önce saygı ve sadakat. Sonra aşk.

Evlilik le aşk in alakası yok ama ten uyumu çekim vs şart.

Aramızda sevgi ve saygı olsun yeterli.. aşka gerek yok..

aşk da neymiş :p

Geri