Evlenmeden önce aynı evde yaşamak doğru mu?

Konu sahibi son olarak 1665 gün önce görüldü
Tatava yapma, şahsi düşünceni söyle geç, sanane milletin nasıl yaşadağından. Herkes kendi kıçından sorumlu

Nisanlilik bile olsa nikahi altina girmeden ayni evi paylaşmak yine olmamali
Nişan suanki flört dedigimiz birbirini tanima aşamasıdir

Tartışma olmayan konularda tartışılır tartışma konusunda yorumunu yap geç sanane milletin nasil yasayisindan denir komedi gibisiniz

bukre günah diyorsa kesin din açısından sıkıntı yoktur, yaşanır tabii:d

Doğruluğu ; kişinin aile yapısı ve inançlarıyla orantılı.
İlişki açısından çabuk tükendiğini düşünüyorum, genelde evliliğe kadar sürmüyor.

Yazdiklarimi okuyupta birde bana cevap vermeniz beni çok onurlandiriyor ;p

Zaten aynı evde yaşansa boşanma olayları en aza iner..Ama bizim memlekette buna bakış açısı farklı olduğundan çok fazla yaşayan yok..

aynı evde yaşıyınca direk bazılarının aklına sex geliyor :D çok komık bi durum

Tartışma olmayan konularda tartışılır tartışma konusunda yorumunu yap geç sanane milletin nasil yasayisindan denir komedi gibisiniz

Tartışma demiyorum ki kimseye, doğruluğunu ve yanlışlığını sabaha kadar herkesle tartısırım veya tartışın banane? Cümlede anlatılmak istenen bireylerin özel hayatlarının dokunulmazlığı. Bu anlatmak istediğimi menenjit geçirmemiş, folluk dönemi yaş grubunun zekasına sahip herkes anlayabilir, ayrıca sen neden alındın?

[T.T];1568322' Alıntı:
aynı evde yaşıyınca direk bazılarının aklına sex geliyor :D çok komık bi durum

Sanirim bu bazılarının değilde direk senin aklina gelmişki paylaşma gereği hissetmissin :,p

Tartışma demiyorum ki kimseye, doğruluğunu ve yanlışlığını sabaha kadar herkesle tartısırım veya tartışın banane? Cümlede anlatılmak istenen bireylerin özel hayatlarının dokunulmazlığı. Bu anlatmak istediğimi menenjit geçirmemiş, folluk dönemi yaş grubunun zekasına sahip herkes anlayabilir, ayrıca sen neden alındın?

Alinmami da nerden çıkardınız siz gibi bende kendi fikrimi beyan ettim ,p

Aynı evde yaşamayı aynı evde 24 saat sevişmek olarak algıladığımız müddetçe "OHA PİS KAKA BU" mantığını yıkamayız.

Herkesin kendi özgür iradesi. Kimse kimseye karışamaz.
Herkes aynı düşünecek diye bir şey yok. Din açısından olaya bakarsak, sevgili yapman bile günah, bir erkeğin sesini duyması bile günah. Kimine uygun , kime uygun değil.

Senin hayatın seni,
Benim hayatım beni ilgilendirir.

Ben isterim dış macununu ortadan mi sıkıyor wc ye girince sifonu cekiyor mu? Bunlar küçük ama önemli seyler bilmek lazım.p Bi insan hakkında hayat kuracak kadar yeterli gozleminiz olur en azından hem siz sevişmek istemiyorsanız söylerseniz size bu konu da baski/tecavüz gibi şeyler yapan biriyle sanırım evlenmek istemezsiniz.
Yani Yaşanır tabi ki.

Nisanlilik bile olsa nikahi altina girmeden ayni evi paylaşmak yine olmamali
Nişan suanki flört dedigimiz birbirini tanima aşamasıdir

Nişanlı bir durumda ailelerde çocukları yakından tanır sadece erkek - kız olarak bakma olaya :)

Üniversite de bir dönem yaşamıştık çokta güzel oluyor. Böyle bir düşüncesi olan birileri varsa hemen hayata geçirsinler gerçekten de harika bir duygu.
Bazılarınız olayı cinsellik açısından ele alabilir ama o en son yapacağınız şey oluyor emin olun. Beraber yemek yapmanın zevki, play station oynamak bira içmek ve buna benzer bir sürü harika şey yapabiliyorsunuz :)

En Son Yapacakları şey olmaz Ateşle Barut Yan Yana Olmaz Haram Meyvenin Tadı Acı Acı olur...

Bu konu ya yaşanır cevabı veren tüm hemcinslerimi assagilayip,etiketleyen kafalar küçük bir forumda bile var oldukça toplum olarak daha çok asmamız gereken şeyler var.

Geri