Evlenmeden önce aynı evde yaşamak doğru mu?

Konu sahibi son olarak 1664 gün önce görüldü
Evlenmeden önce aynı evde yaşamak doğru mu?

herkesin yasam tarzi hayat bakisi ve acisi
ama bana gore dogru degil evlenmeden once ayni evi paylasmak

olmaz gayrı resmi çocukların olur falan sıkıntılı :D

Ee niye o zaman herkes sevgilisiyle yaşıyor =) yasaklar tatlı gelir ondanmıdır acaba

Bende doğru bir şeydir sonuçta evlenmeden önce bi bakılır nasıl oluyor aynı evde yasayabiliyorlar mı falanlar filanlar

Kişiler kendilerini bilip olgunca davrandıktan sonra neden sorun olsunki :)

Allah katinda erkekle kızın başbaşa kalmasi caiz olmadığı gibi ayni evde kalmalarida uygun degildir.

Olurmu hiç.
Recop Tazyik Erdoğan anında cezalandırır

Ee niye o zaman herkes sevgilisiyle yaşıyor =) yasaklar tatlı gelir ondanmıdır acaba

şimdi şaka bi yana da.

niye o zaman herkes sevgilisi ile yaşıyor. Çünkü devir değişiyor. bugün sevgilisi ile yaşıyor diyoruz yanlış diyoruz belki çok daha sonra sevgili ile yaşamak normal hatta üstüne başka bir sevgili yapmak da normal olacak hale gelecek belki. Bilemeyiz. (:

annatabiliyomuyum. :D

Günah ya, cehenneme falan gideriz.

Tabi ayni evde bi bakın yasaniyormu diye :p sonra petek gibi kalırsınız damdazlak ((;

heheh bukreya sen hayirli yasa :d

şimdi şaka bi yana da.

niye o zaman herkes sevgilisi ile yaşıyor. Çünkü devir değişiyor. bugün sevgilisi ile yaşıyor diyoruz yanlış diyoruz belki çok daha sonra sevgili ile yaşamak normal hatta üstüne başka bir sevgili yapmak da normal olacak hale gelecek belki. Bilemeyiz. (:

annatabiliyomuyum. :D
Anlatabiliyormusun bilmem ama ben anlayabiliyorum :p

Devir değişiyor mu yok ya insanlar değişiyor :) Biz millet olarak avrupaya özenen insanız onların herşeyini özeniriz, giysilerini , yaşam tarzlarını konuşmalarını vs ama sadece çalışmalarını keşiflerini icatlarını faydalı şeylerini örnek almayız bunlara özenmeyiz. Bunlar hep avrupaya özenmemizden kaynaklanıyor

Ben anlatabildim de sen anlayabildin mi:D

Hem dinen hem de geleneklerimiz açısından doğru değil.

kim akp zihniyeti burda, ben akp diye birsey gormedim acikcasi

Arkadaşlar kim doğru görüyorsa görüyordur ama geleneklerine bağlı bir insan bunu yapmaz.Yapması için ilişkinin ciddi bir anlayışı olmalı ( Nişan gibi )

Gereksiz adına evlilik demeden evli gibi yaşamak garip bir şey insanların cayması daha kolay çünkü evli bile değiller ;)

CHP deseydin böyle bişeyi :D kalkar savunurlardı.

şu mevzuyu anlamıyorum. :D deseler ki nikahsız yaşam serbest. çok eşlilik serbest. Akp zihniyeti olurdu.

Okullarda süt yerine alkol dağıtılsaydı akp zihniyeti olurdu. Akp değilde trp olsaydı bu sefer trp zihniyeti olurdu.

kısacası amaç otomobilin lastiği bile patlasa akp asfaltı düzgün atmamış demek için tasarlandığı için her konu bağlanır bi şekilde buralara.

Gönül ister ki siyasetsiz olan şu tartışmayı siyaset katmadan tartışmak.

Geri