Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü

Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

• Evet Yaşanır

Kullanılan: 74 45.1%
  • Hayır Yaşanmaz

Kullanılan: 77 47.0%
  • Bence

Kullanılan: 13 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    164
yaşanılır kesinlikle ;)

Yaşanmamalı.

Bu görüşünmün dinle yada ahlak yasalarıyla bir ilgisi yok.Flörtün evlilik seviyesine taşınması için belli bir dereceyi aşmaması lazım.Anlaşamayıp ayrılırlarsada türk kültüründe olan kıza olur.Yaşayanlara saygı duyarım tercih meselesidir.Şöyle bir gerçekte varki kültür ufak kıvılcımlardan doğar.Bungün siz yarın başkaları.Sonra bir bakmışsnız aile kurumu denen şey unutulur olmuş.

Ek olarak kadın hakları üzerinde duran biri olarak,İlişkinin bozulmasın durumunda en zararlı tarafın ''kadın'' olacağı kanattindeyim.Pek çok kesimde insana saygı duyulmuyorken,pek çok kesimde insanlar kadına hayvan gözüyle bakmakta bile zorlanıyorken Yanlış bir tutum olur kanımca.Hee siz diyorsanız ki ilişkim bozulduğunda,Ben 8-10 kişiyle aynı evi paylaşmış,dost hayatı yaşamış biriyle çıkabilirim,ona o..pu yada p...venk gözüyle bakmam.Ozaman ne ala.(benimsemiş kişiler için)Kabul edinki insanların pek çoğu partnerlerinin hep ''ilk''i olmak isterler.

He Ya Yaşanır.Biz Okadar ilerledik zaten.İyice batılaşalım demi.18'izinden sonrada evden ayrılalım.Nede Olsa Herşey Serbest.Din Kurallarıda neymiş? Kimin Umrunda ki..
Üff saçmalık yahu.

hayır yaşanmaz

He Ya Yaşanır.Biz Okadar ilerledik zaten.İyice batılaşalım demi.18'izinden sonrada evden ayrılalım.Nede Olsa Herşey Serbest.Din Kurallarıda neymiş? Kimin Umrunda ki..
Üff saçmalık yahu.

Sorun ondanda öte insanların mankurt zihniyeti bence.Dünyanın pek çok yerinde insanlara konumuna göre,yaşadıklarına göre değer veriliyor.Bekar bir kadın bile doğru dürüst saygı görmüyorken henüz evlenmeden aynı evi paylaşmış ve sonra hayat tokatı yemiş bir kadın ne derece tutunur,yaşayabilir tartışılır.Herkes ben yada sen gibi toplumun maşa diline çelik kanat olamıyor.Ne iş bulabiliyorlar nede hak ettikleri insaniyeti görebiliyorlar.Hep kadın diyorum.Çünkü öyle.Türkiye'de erkekler için normal bu.Nasıl eliniz kirlenir sabunla yıkar atarsınız aynen öyle.Çoğu günibirlik ilişkilerinde için ayrı evede çıkmıyor otel odaları daha makul.Günibirlik olmamayı misyon edinmiş bir ilişkinin garanti belgesini her iki çiftde edinmişse kendi tercihleri.Herkesin kendi özel hayatı sonuçta.Ne kadar büyük bir kara lekeki,kadına doğru dürüst insan muamelesi yapılmıyorken kültür(!) devrmini eleştirmek adına bu tarz konular tartışılıyor.Komik.

aynı evde yasamak birlikte olmak anlamına gelmiyo bence. birlikte film izlemek sabah kahvaltı yapmak yemek hazırlamak gibi gibi birlikte vakit gecirmek.. tabi bu benim kisisel görüsüm

Herkez kendi hayatindan kendi sorumludur . Evet yasanir!

yineliyorum yaşanır sonucta iki yetiskin insan aynı ev diyince illa cinsel birliktelik olması gerekmiyor :)

Evlenmenin anlami kalirmi bekarkende ayni evde yasadiktan sonra.

Geri