Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

Konu sahibi son olarak 3076 gün önce görüldü

Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

• Evet Yaşanır

Kullanılan: 74 45.1%
  • Hayır Yaşanmaz

Kullanılan: 77 47.0%
  • Bence

Kullanılan: 13 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    164
bence yaşanmaz ama zorunda kalmışsa bir insan kalacak yeri yoksa kalınır niye kalınmasın :) hayatın neler getirecegini kimse bilemez :)

Analarımız, babalarımız aynı evde yaşayıp birbirlerini tanıdıktan sonra mı evlenmişler? Hayır. Bal gibide geçiniyorlar yıllardır. İnsanın insanı tanıyabilmesi için aynı evde yaşaması şart değil. Konuşmalarıyla, hareketleriyle, davranışlarıyla insan zaten kendini tanıtır karşı tarafa. Evliliklerin heyecanı ölür ve eskir. Kesinlikle yaşanmaz, çok yalnış.

bir kadınla bir erkek bir yerde yalnız kalırsa orada ki üçüncü kişi şeytandır eğer allah korkusu yoksa ve zinadan çekinmiyolarsa kalabilirler bu konuda okudgum bir iki hikaye vardı uzun oldugundan burda onlara girmeyip yukarıda kalın harflerle yazdıgım cumleyle bitiriyim

Yaşanır yaşanmaz diye birşey yok tamamen kişilerin terchine kalmış birşey :)

Doğru olanı güzel ve özel olanı yaşamamak.Kişi o kişiyi gercekten yanında istiyorsa eşi olarak ister ve gereğini yapar.Şahsen ben bir bayan olarak benimle beraber yaşamak isteyen erkeği ciddi bulmam

Hayır, Yaşanmaz + Dinimiz'de Böyle Birşey Caiz Değil. Ama Yaşayan TERBİYESİZ'ler de Yok Değil.

bazı arkadaşların cevabına uyuz oldum :) aynı evde yasamak birlikte olmak anlamına gelmiyor ki zaten aynı evde yasamayıpta birlikte olan bir cok insan var tabi onların yaptıgı terbiyesizlik degil normal :) ben sevdigim kişiyle aynı evde yaşarım karşılıklı güven olduktan sonra bence hiç bir sakıncası yok (:

Nikahsız gözlerine bakarken bile Besmele çekmesi gereken bir adamın Evinde yaşaması Farklı bir boyuttur.
Elbetteki kimseyi yadırgamamak lazım Burası anket bölümü tartışma bölümü değil.

İsteyen istediğini yaşar eder Her koyun kendi bacağından asılacak öyle değil mi ?

Geri