Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

Konu sahibi son olarak 3070 gün önce görüldü

Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

• Evet Yaşanır

Kullanılan: 74 45.1%
  • Hayır Yaşanmaz

Kullanılan: 77 47.0%
  • Bence

Kullanılan: 13 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    164
Evlenmenin anlami kalirmi bekarkende ayni evde yasadiktan sonra.

Ama evlenmenin anlamı beraber aynı evde yaşamak değil ki ^^ Evliliğin anlamı daha da derin aslında. Olay evlilikte , aynı evde falan değil. Daha önce de yazmıştım. Olay aşık olmakta. Aşık olduktan sonra , aynı evde de yaşanır , evlenmeden çocuk da yapılır. Topluma ters gelen her şey yapılabilir. ^^

bakış açısına göre değişen bir durum bence yaşanmaz onca yaşanır bu yetişme tarzı bakış açısı vs vs o yüzden ne yargılarım ne fikrimi sunarım sadece ne yaşanırsa yaşansın kaliteli yaşansın

Ama evlenmenin anlamı beraber aynı evde yaşamak değil ki ^^ Evliliğin anlamı daha da derin aslında. Olay evlilikte , aynı evde falan değil. Daha önce de yazmıştım. Olay aşık olmakta. Aşık olduktan sonra , aynı evde de yaşanır , evlenmeden çocuk da yapılır. Topluma ters gelen her şey yapılabilir. ^^

Ask apayri birsey. Tabikide sevdigin insanla evleniceksin aksini soylemedim. Ama aile olmaknicin evlenmek sart benim gorusume gore. Evliligin tum anlami beraber yasamak degil ama bi anlamida o.

Herkesin kendı fikridir yaşanıp yaşanmıcana kendilerı karar verebılır..

Aile yada örf adet konusu olduğu kadar insanın kensine yakıstırması..:icon_yokcanim:

( Ben kalmam evliliğin bi değeri olmaz ozaman )

Yasanir niye yasanmasin ki ?
Bence bu cok normal bs

Evlenmeden neler neler yapıyorlar, aynı evde yaşamışlar çok mu abes. Yaşanır neden yaşanmasın.

bu ülkede yaşanmaz arkadaş yaşanacağı varsa da yaşanmaz

Yaşanır niye yaşanmasın

Bence yaşanır ama örf adet ve kültür geleneklerine göre yaşadığımız için etraftan hoş karşılanmıyor

kzı arkadaşınızın başka erkekle aynı evde kalıyo olmasını istermisiniz ?? yada erkek arkadaşınızın başka kızla bi evde işe burdan bakınca nasıl gözüküyor:D biz ailevi yapımızı bozarsak herşey bozulur arkadaşlar

Geri