Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü

Evlenmeden Aynı Evde Yaşanırmı

• Evet Yaşanır

Kullanılan: 74 45.1%
  • Hayır Yaşanmaz

Kullanılan: 77 47.0%
  • Bence

Kullanılan: 13 7.9%

• Kullanılan toplam oy
    164
yaşanır.
altında başka şey aramaya gerek yok. aynı evde yaşamak. ev arkadaşı gibi düşünüyorum ve neden olmasın?
çok eğlenceli bile olabilir.

Bence, herkesin kendi tercihi.. Ben yaşamam.

Hayır yaşanmaz .
Evlenince zaten aynı evde yaşıcan acelen ne .

way be kuranda da sizin dediginiz gibimi yazıyor ??
örf ve adetlerimize göre aykırı...
kurana göre ise bir bayan erkege helal olmadıktan sonra günah yani haram...
yani resmi nikah gereksiz olabilirr ama dini nikah şart..
bu evlenmeden aynı evde kalınır diyen leri kur'anı kerimi okumaya davet ediyorum.. bakalım orda nediyor..

sizi dini nikah dedikten sonra dediklerinizin gerisini okumadim, Turk hukukunda dini nikah gercek sayilmayip yasalara aykiri oldugu icin o iki birey arasinda olanlar evlilik disi kabul ediliyor, sonra da bu dini nihak olayini acanlar asagilayarak baiyor cunku toplum ve hukuk o evlilikten dogan cocugu mesru gormuyor. Hukuku da okuyun derim her seyi dinle bitirmeden once.

Bence yasayabilir, iki kisi birbirini seviyorsa neden yasayamasin? kari koca da birlikte yasiyor? onlarin birlikte yasama nedenleri parmaga takilan iki yuzuk mudur? sevgi midir?

ha sevgili olmayanlar icin de yasanir, niye yasayamasin, arkadaslik kurabiliyorsan? tamam belki biraz daha ozel hayatin sinirlari kaybolur ama sonuc olarak arkadastan fazla olarak gormuyorsan yasayabilirsin, farkli bir sey deneyimlemis olursun ve ben cok daha eglenceli olacagina inaniyorum.

Aslında yaşanılmaz. Çünkü ateş ve barut yan yana gelince sonuç kürtaj da bitiyor.
Ama yaşayan yaşıyor. Kişisel sorun bu. Herkesin özel hayatı, yaşantısı bizi ilgilendirmez. Önceden karşıydım ama artık değilim.
Özgürlük..

Yaşanır tabii, ama bunu eline yüzüne gözüne bulaştıranlarda var...:)

imam nikahını kıyarız sorun olmaz ya yaşarız ne olacak

Örneklerini çok gördüm. Sonu iyiye gitmiyor. Aşk mazeret olup, amaç cinselliğin rahat yaşanması oluyor. Bir süre sonra anlaşmazlıklar meydana geliyor ve taraflar arasında resmi bağ olmadığı için KOLAYCA ayrılabiliyorlar.

Zira bizim inançlarımızın da müsaade etmediği bir yaşam tarzı.

Evet yaşanılır bence..

bana gore yasanmaz, herseyin her hevesin tadi suyu kacar.
ayrica cok pardon ama tabiri caizse "kaka"olur ortalik..

Geri