Evlenince eşinin anne ve babasına anne ve baba yerine teyze amca demek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
keşke kaynanan sana ''bana neden anne demiyorsun güzel kızım'' dediğinde ''seni bir daha uyarmam'' diye çıkışsan. o ses kaydını bulmaya üşeniyorum ama alarm sesim yapsam öyle güzel uyanırım ki...
Ahahahha alarm uyarı sesi seni bir daha uyarmam olursa çok gülerim nfjf inadına kalkmam ben bee
Ayrıca kaynanama yoo diyorum sadece öyle gelişmedi konuşmam der sıvışırım:d

Bilemiyorum daha önce kimsenin annesine babasına anne baba demedim ama derim diye düşünüyorum.. bakalım..

evet kıyamam ki... sonuçta doğurduğu muhteşem şeyle yuva kurmuşum, kızsam bile kıyamam kesin. kol kola girip parlak pantül almaya gitmek istemez miydik kaynanalarımızla? ben parlak almam belki ama olsun... hep koca kriterlerini konuştuk, biraz kaynana kriterlerimizi de konuşalım. zeki, çevik, ahlaklı 1.85 doğurabilen kaynana.

herkes haftada iki gün parlak bir şeyler giyecek melodram hanım… benimle alışverişin şartı budur… bir hikaye geldi aklıma, yabancı dil kursuna gitmiştim. çok şeker bir hocamız vardı, bizi arada yogaya filan götürüyordu, böyle enerji işlerine filan meraklıydı. yaşamını buna göre dizayn etmişti. renklerin enerjisi filan. evinin dekorasyonuna kadar. bir gün bize dedi ki “her günün bir rengi var ve her gün bu rengi taşıyorum üzerimde, misal bugün pembe.” biz de baktık, pembe yok kadının üzerinde. dedik ama bugün pembeniz yok. o da dedi ki “nereden biliyorsunuz?” kdkdj yani melodramcım, görünen yerlerde parlak bir şeyler olmasına gerek yok, içeride de olabilir… pantül olmasını isterdim ama şart değil

kişi iletişiminin büyük kısmını karşısındakinin kendisine olan yaklaşımı üzerinden inşa ettiği için, ilk anda bey-hanım ya da amca-teyze demesi direkt kendi tercihi olmuyor, kaba göre şekil alınıyor. devamında, evlilik durumunda, bey-hanım noktasından anne-babaya geçmek daha zordur herhalde ama bu karşıdan aldığın samimiyet, sana olan yaklaşım, senin ne hissettiğin ve karşı tarafın ne beklediği ekseninde şekillenecek bi şey. bir yerden sonra bey ve hanım çok resmi kaçtığı için, amca ve teyze de sıfat olarak tam karşılamadığı için anne ve baba sıfatlarının önüne isim koyan da çok. "fatma anne" gibi.

Yazarlık rankını hakediyorsun Raskolnikov Sjsjsj

isim + anne güzel gibi ama bi yandan da kaynanam eltimin, görümcemin, bacanağımın-bu benim olmuyo sanırım- yanında sürekli ''cansu gelin'' dese küserim. o ne öyle... yarışmada mıyız kız?

isim + anne güzel gibi ama bi yandan da kaynanam eltimin, görümcemin, bacanağımın-bu benim olmuyo sanırım- yanında sürekli ''cansu gelin'' dese küserim. o ne öyle... yarışmada mıyız kız?
Gelinim diyecek sende kaynanamm de kffk

Gelinim diyecek sende kaynanamm de kffk
bunları hep allah söyletiyor size. amin sirim amin. hepsine okeyim... inşallah küçük gelin ben olurum, hayalim hep küçük gelin olmak. ankastre setini cam aldı diye sevinen eltimin yanından airfryerla geçmek isterim. karaca vantuz aldı diye sevinirken dysonımla bütün evi dolanmak isterim. mahvedicem onu.

bunları hep allah söyletiyor size. amin sirim amin. hepsine okeyim... inşallah küçük gelin ben olurum, hayalim hep küçük gelin olmak. ankastre setini cam aldı diye sevinen eltimin yanından airfryerla geçmek isterim. karaca vantuz aldı diye sevinirken dysonımla bütün evi dolanmak isterim. mahvedicem onu.
Sen şimdiden eltine dolmuşsun evlenince bilemiyorum. Umarım bir evin bir oğlu olur kocan

Geri