nedebenmecnun
Gümüş Üye
hiçbir maddeye uymuyorum, benimle niye evlenmiyorsunuz peki? ben size ne ettim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tüh ya ciddi mi... gerçi şovu çok seviyorlar... Tek umudum onlardı... neyse ben kurdodan devam o zaman.........Italyanlar da herkese karsi cok samimi oluyor angiee, vicik vicik yapiskan erkek milleti…
Bizim sinifta vardi, cocuk her gordugunde sarilip opusup 10 dk zamkli gibi kalirdi her kiza. Diger tanidigim Italyan, hocanin esiyle iliski yasadiTüh ya ciddi mi... gerçi şovu çok seviyorlar... Tek umudum onlardı... neyse ben kurdodan devam o zaman.........
Doğal sevimlilikleri var bence.. bu cümleyi yazarken aklımdan gecen İtalyan erkeklerin haddi hesabı yok... Bir an önce pizza yemek istiyorum.... "her gün pizza mı yenir" demem şahsen....Italyanlar da herkese karsi cok samimi oluyor angiee, vicik vicik yapiskan erkek milleti…
fake boga burcu erkegi:
Genel olarak erkekler desek......Ek: kararsız ne istediğini ne yaptığını bilemeyen, anne ile eş arasındaki ilişkiyi tutarlayamayan erkekler ……..
bugün çok doldum üfz .|
Erkeklerle evlenilmez adamlarla evlenilir sonnokta skhfskdjGenel olarak erkekler desek......