Evlenilmemesi gereken erkekler...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Diziyi izlerken anamin bana donup baharda kendimden cok sey buldum demesi beni uzup kalbimi desse de diger bolumlerde degisip kocasinin ve kaynanasinin hayatini nasil s.. sey degistirecek diye izlenebilir. Diziyi izleyelim ama boyle erkeklerden uzak duralim. Bosanin kizlar ben arkanizdayim..
Jujuuu ben de cok sevdim diziyi sabirsizlikla bekliyorum yeni bolumu

Diziyi izlerken anamin bana donup baharda kendimden cok sey buldum demesi beni uzup kalbimi desse de diger bolumlerde degisip kocasinin ve kaynanasinin hayatini nasil s.. sey degistirecek diye izlenebilir. Diziyi izleyelim ama boyle erkeklerden uzak duralim. Bosanin kizlar ben arkanizdayim..
ailesel her konuda hayatından, hayallerinden feragat etmesi gereken kişinin hep kadın olması çok gerçek bir hikaye. burada tabii toplumun kadını dışa itme refleksi kadar erkeğe de ataerkillikten gelen “erkek adam”lı cümlelerin yükünü itelemesi, erkeklikle zorbalaması da etkili. canım analarımız ya, hepsi hayatının bir döneminde öyle fedakarlıklar yapmış ki kendimizi onların yerine koymayı bile beceremiyoruz çünkü bizim çok kolay vazgeçip, kestirip atabileceğimiz şeyleri onlar yaşamış. analarınızı üzmeyin ve sizi üzen erkeklerden uzak durun… boşanın kızlar, juju kadar ben de arkanızdayım <3
anneni de öpüyorum kocaman.

Hiç eskimeyecek....

1. Ennane
2. Mennane
3. Hannane
4. Haddake
5. Berrake
6. Şeddake

Açıklasaydınız glu bey keşke

Eril dil ve zihniyete sahipler. Kadına şiddet bunlardan çıkıyor…

Abi narsist insanla evlenilmez kadın yada erkek hiç farketmiyor

Geri