Evlenilmemesi gereken erkekler...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
-Sinirli ve kıskanç erkeklerden uzak durun hayatı size zehir ederler. 'Ay beni sevdiğinden kıskanıyor şapşik' dersiniz sonra bir hapis hayatına düşersiniz.
-Ailesi ile sağlam ilişkileri olmayanlardan koşarak kaçın,
oh ne güzel çöpsüz üzüm diye düşünmeyin aile sevgisi görmeyen bir adam o sevgiyi size yaşatamaz bir gün canı sıkılıp gider bile.-istisnaları öperim-
-Flört dönemi sizi en az bir kere aldattıysa ve siz affettiyseniz geçmiş olsun o artık evlenilecek bir adam değildir,biraz eğlenin sonra aşkınız bitince kapıyı gösterin.
-Hayvanları sevmeyen bir adam mı? Pardon adam demişim. Alerji durumları olanları katmıyorum elbette.
-Malum partili erkekler... -şaka-

söylenecek her şey söylenmiş.....sen açık açık yazmamışsın ama evet akepeliyse mümkün değil..

Bir de her şeye bir cvbı olan çok konuşan erkekle de evlenilmez

Çöpsüz üzüm benzetmesi hoşuma gitti.

-Sinirli ve kıskanç erkeklerden uzak durun hayatı size zehir ederler. 'Ay beni sevdiğinden kıskanıyor şapşik' dersiniz sonra bir hapis hayatına düşersiniz.

var

-Ailesi ile sağlam ilişkileri olmayanlardan koşarak kaçın,
oh ne güzel çöpsüz üzüm diye düşünmeyin aile sevgisi görmeyen bir adam o sevgiyi size yaşatamaz bir gün canı sıkılıp gider bile.-istisnaları öperim-

tıpkı ben

-Flört dönemi sizi en az bir kere aldattıysa ve siz affettiyseniz geçmiş olsun o artık evlenilecek bir adam değildir,biraz eğlenin sonra aşkınız bitince kapıyı gösterin.

1 kere mi aldatmak?

1101f992f97.gif

-Hayvanları sevmeyen bir adam mı? Pardon adam demişim. Alerji durumları olanları katmıyorum elbette.

Hepsinden iyreniyorum.

Sonuç;

Evlenilmemesi gereken erkek:

b3061ee23ec.png

Umrumda değiller.

Sonuçlara göre tam evlenilecek kocaya varmışım minnoşlar.
Bunu, akşam yapacağım kabak yemeğine pembiş kurdeleli yeni gelin sunumu yaparak kutlayacağım :BrzP2G:

ama yine de kızlar buna rağmen o "evlenilmemesi gereken erkekler" ile ile evleniyorlar ya da birlikte oluyorlar.

bkz: kızların [argo]piç[/argo] erkek sevmesi

Bir de bir dediği bir dediğini tutmayan, tutarsız ve yalan söylemeyi hobi edinmiş erkekler.
Yalan gördünüz mü koşarak olay yerini terk ediniz.

Yakında erkekler ölsün diye konu açacak, nereden mi biliyorum? çünkü pipetle bir şeyler içen erkeklerin itici olduğundan bahseden bir konusu vardı yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır ağa.

Kadınların hayatlarındaki en büyük sorunun evlenecek erkek bulmaya çalışmak olması

Yakında erkekler ölsün diye konu açacak, nereden mi biliyorum? çünkü pipetle bir şeyler içen erkeklerin itici olduğundan bahseden bir konusu vardı yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır ağa.

Lol,iyi fikir başlığın içeriğini düşüneyim açacağım gerçekten.

ama yine de kızlar buna rağmen o "evlenilmemesi gereken erkekler" ile ile evleniyorlar ya da birlikte oluyorlar.

bkz: kızların [argo]piç[/argo] erkek sevmesi

Canım reyiz, o dediğin erkekler bizim için sadece hevestir gelir geçer. Kalıcı olan evlenilecek olan düzgün erkeklerdir.

Geri