Evlenilmemesi gereken erkekler...

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ben seçici biriyim huri
öyle herkesle evlenseydim sewgili olsaydım ohoooo

Bence komik olan sensin ben bir kızla sevgili olurum onu her alanda tatmin mutluda ederim ki etmişlim de var ama her aşk birgün biter bitmese bile farklı şeylerden ötürüde bitebilir yıllar geçtikçe bakıyoruz kafalar uyuşmuyor sadla gitsin bro
senin düşüncene göre ben bir kızla sevgili olucam onla evlenicem cunki hep mutlu olucaz. BLABLABLA

Kiskanclik haric hepsi dogru. Sözlük konum olsa bu kadar uyar...

sevişmiyorsanız zor ya
sevüşün sevüşün

arada şey hissi geliyor mu bekar hanım kardeşlerime sormak isterim... evlenilecek bütün erkeklerle evlenilmiş, bir kısmı da sevgilisiyle mutlu... geriye kalanlarda akşam pazarındaki sebzeler gibi. ilk kim giderse en az çürüğü o alacak.... öyle arada esiyor mu yani? çok arada ama. neyse ki sonra bi ilişki dinleyip ferahlıyoruz, şükrediyoruz <3

arada şey hissi geliyor mu bekar hanım kardeşlerime sormak isterim... evlenilecek bütün erkeklerle evlenilmiş, bir kısmı da sevgilisiyle mutlu... geriye kalanlarda akşam pazarındaki sebzeler gibi. ilk kim giderse en az çürüğü o alacak.... öyle arada esiyor mu yani? çok arada ama. neyse ki sonra bi ilişki dinleyip ferahlıyoruz, şükrediyoruz <3

Pazara yeni ürünler de geliyor abla, ne verelim ablama .dd

pazar kullanmıyorum sadece 5M migros, teşkürler...

evlenilmemesi gereken kadınlar konusu yoksa açayım? o_O

öyle diye diye evde kaldık kızlar. öyle demeyin..

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Siz yine de öyle demeyin kızlar it kopukla olmak, evlenip sonra pişman olmaktansa ömür boyu bekar kalmayı tercih edin,değerinizin farkına varın sevgidolu fedakar adamları secin. öperim gözlerinizden...

@Oggy ’nin Fransız ablayla tartışması sırasında Fransız ablanın tarif ettiği erkek. SS pls oggy

eski gelmiş geçmiş, sivaslısı, ankaralısı, ordulusu ne bulduysanız evlendiniz...... ama bu saatten sonra bi tarafı avrupaya dayanmayan erkekle evlenilmez kızlar akıllı olun........

Geri