Evlenecek erkek kalmamasi

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Havuzdan evlenenlerin yatak odası ve oturma odası da benden %20 indirimli gelsin, boşanma davasını @juju ya verirseniz teslim ettiğim ürünleri de %50 fiyatına iade alabilirim..

Arkadaslar sanirim evde kaldik… evet bu sakayi kendime sadece ben yapabilirim. Ona gore.

juju’dan bekliyorsunuz beklemesine de sizden de çaba göremiyoruz. tek başına ne yapabilir kız şu halinize? bulmasına bulur da mahvetmeyeceğiniz ne malum… gidin biraz kadınlarla ilgili güzel şeyler paylaşın anca tinder konuşması paylaşıyorlar…

@Raijin.. seni zaten melomla shipledim ama. Bilemiyorum kizima layik misin hala emin degilim..

Arif bey ben sizle @Serçe hanimi yakistirdim. Onun o heyecani enerjisi ile senin sakinligin alttan alisin uyum saglar diye dusundum.
(Yazilanlar tamamen saka amaclidir. Bana saka yapma dengesiz demek isteyen dm atabilir, silerim.)
Biz Arif ile kan davalısıyız ayrıca burdaki herkes brother benim için lütfen ama juju hanım sizi kınıyor ve cezalı paspasa gönderiyorum Sjsjsjs

Biz Arif ile kan davalısıyız ayrıca burdaki herkes brother benim için lütfen ama juju hanım sizi kınıyor ve cezalı paspasa gönderiyorum Sjsjsjs
Anacim senin de kavgali olmadigin birini bulmak bana koca bulmaktan zor:d tamam bakacagim tekrar..

Geri