Evlenecek erkek kalmamasi

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Arkadaslar, bakin evlenecek adam kalmadi. Bence bu konunun uzerinde toplumca durmamiz gerekiyor. Bu adamlar nereye gitti? Hepsi mi evlendi? Yok evlenmedilerse nerede saklanmaktadir? Bittilerse nasil uretecegiz?
bunlari dusunelim.
Tskler.

Bana da benden küçükler denk geliyor bu ara. Rezalet.....

Geçen bir program var onu dinledim kız birine aşık oluyor adam biseksüel miş kız adamla nişanlanmış yaramazlık yapalım derken öğrenmiş biseksüel olduğunu Sjsjsjs
Tam anlamıyla erkek bulmak zor : D

evlenilecek erkeklerin %50'sinin evlerde tutulduğunu düşünüyorum. biz kendimizi "iyileri kapan kaptı" diye üzerken asıl iyiler bence üst düzey yeteneklerle donatılıp, özel evlerde saklanıyor... bu mükemmel ve bebeksi tatlılığım için isviçreli bilim insanlarıyla birlikte inanılmaz bir şey yarattıklarına inanıyorum, başka bi sebebi olamaz bu bekleyişin. allah şey diyo "bu melo'ya olmaz çalışmaya devam"
oyş....

Bir sürü Suriyeli,Afgan bekar kardeşlerimiz var alın ikişer ikişer tane

Hepsini,harcadiniz .d

aranılan -ortalama- kriterleri de ekleyelim......

damarlı kol kjdfjkg bu liste ne istediğini bilen bir liste yalnız. çalışılmış bir liste, hedeflerini belirlemiş bir liste. bu titizlik ali koç yönetiminde olsaydı fenerbahçe son 5 sezonu şampiyon tamamlardı. en az 175 boyu olsun demiyor mesela, direkt 177 diyor. atletik olsun demiyor, kolları damarlı olsun ve vücudu kalıplı olsun diyor. sonrasında güzel kalp, namaz niyaz derken iyice sümeyye'ye bağlıyor ama satır aralarında şu cümleyi aramadım değil; "sevişmeye pantolon düğmelerinden değil saç tokasından başlasın..."

Geri