aegishjalmur
Platin Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizim hediye nerde kaldı..Havuzdan evlenenlerin yatak odası ve oturma odası da benden %20 indirimli gelsin, boşanma davasını @juju ya verirseniz teslim ettiğim ürünleri de %50 fiyatına iade alabilirim..
Bilet mi, hangisi karıştı hepsi agshjdjdBizim hediye nerde kaldı..
Bilmiyorum henüz ortada bir şey yok..Bilet mi, hangisi karıştı hepsi agshjdjd
Hediye diyorum siz alın diyorsun..
Ay sana uygun kimseyi bulamıyorum ben..
Afshshd ya ben ortak plan yapalım gibi anladım dün agshdhHediye diyorum siz alın diyorsun..
Biz Arif ile kan davalısıyız ayrıca burdaki herkes brother benim için lütfen ama juju hanım sizi kınıyor ve cezalı paspasa gönderiyorum SjsjsjsArif bey ben sizle @Serçe hanimi yakistirdim. Onun o heyecani enerjisi ile senin sakinligin alttan alisin uyum saglar diye dusundum.
(Yazilanlar tamamen saka amaclidir. Bana saka yapma dengesiz demek isteyen dm atabilir, silerim.)
aynı problemi ben de kendimde yaşıyorum kdjfgAy sana uygun kimseyi bulamıyorum ben..
Ya bırak burdan biri evlense ben hemen hediyesini yollardım sizler nasıl insansiniz ya forumu bırakcam az kaldı..Afshshd ya ben ortak plan yapalım gibi anladım dün agshdh
Anacim senin de kavgali olmadigin birini bulmak bana koca bulmaktan zor:d tamam bakacagim tekrar..Biz Arif ile kan davalısıyız ayrıca burdaki herkes brother benim için lütfen ama juju hanım sizi kınıyor ve cezalı paspasa gönderiyorum Sjsjsjs
Düğün günü gelsin bakıcaz .dYa bırak burdan biri evlense ben hemen hediyesini yollardım sizler nasıl insansiniz ya forumu bırakcam az kaldı..
Bi @Raskolnikov hediyesini yolladı yarim gram olarak..