- Web sitesi
- www.instagram.com
Hatem kırdı hepimizi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gel buraya kacma! Hesap vereceksin bu forum kadinlarina hehshs.Ortalığı nasıl karıştırıyor bak. Ben öyle bişey demedim.
Ben gidiyorum, başım belaya girecek
altınlar kız tarafında kalıyor ben kardeşime öyro takayım djdjg daha evlendiremeden sinsi akrabalara döndük, bu evlilik ölü mü doğdu ne@Raskolnikov sen ne takacaksin meloyla cengoya? Simdi sen cengoya yakinsin ben meloya. Ortak bi bilezik mi alsak. Ekonomi belli..
Yok öyle. Herkes ne takarsa kendine! Yani ortak değil. Kelle başı.@Raskolnikov sen ne takacaksin meloyla cengoya? Simdi sen cengoya yakinsin ben meloya. Ortak bi bilezik mi alsak. Ekonomi belli..
Bosanirken kellene kadar alalim da gor sen kelle basini..@Melodram dur müşteriler çoğaldı. Bi tosuncuk değiliz belki ama biz de kendi çapımızda kuzucuk olduk gibi. Anlaştığımız gibi yarı yarıya… kır düğünü istiyorum. Beni babamın evinden atla alın lütfen.
Yok öyle. Herkes ne takarsa kendine! Yani ortak değil. Kelle başı.
Pışşşşııııkkkk
daha müstakbel kocamken bile müşterilerin arttı... bütün uğurumla geldim, evlenince düşün bi de zincirler kurarız biz ama sen biricik benden "kelle" diye bahset... ULU ORTA...@Melodram dur müşteriler çoğaldı. Bi tosuncuk değiliz belki ama biz de kendi çapımızda kuzucuk olduk gibi. Anlaştığımız gibi yarı yarıya… kır düğünü istiyorum. Beni babamın evinden atla alın lütfen.
Yok öyle. Herkes ne takarsa kendine! Yani ortak değil. Kelle başı.
O kelleler biz değiliz takıya ortak girmesinler herkes kendi payını taksın da kazanç düşmesin diye…daha müstakbel kocamken bile müşterilerin arttı... bütün uğurumla geldim, evlenince düşün bi de zincirler kurarız biz ama sen biricik benden "kelle" diye bahset... ULU ORTA...
kırıldım ama idare edicem boşanana kadar. neyse ki rasko benim de kardeşimdir. bize de yapar bi güzellik :/ o da yeni öğrendi bunu şoku atlatsın mutlaka bi hayrı dokunur.
O kelleler biz değiliz takıya ortak girmesinler herkes kendi payını taksın da kazanç düşmesin diye…
Müşteriler de davetliler… Baştan böyle yanlış anlaşılmalar çıkacaksa üzülürüz ama…