Evlenecek erkek kalmamasi

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
ahaha sinsiye bak önce dünya evine sokacak sonra dünya borca. meloyla ikisi cengomun paralarını yerlerken biz de kardeşimi şu şekil meyhanelerden toplayacağız:

çağdaş cumhuriyetçi laik
bir kadin bulursam evleneceğim. inş

Yorumlardan anladığım kadarıyla kadınlar da erkekler de evlenecek karşı cins kalmamasından şikayetçi. Bu kafayla daha evlenemezsiniz, boş verin.

beşi bir yerdeli melo ft cengomun paraları...
sosyal medya fenomenlerinin filmleri gibi olduk, öyle bi uyum... emojisiz fotoğraf atsam da aykut elmas çıksam ya ben.

@Hatem kendisini banlatmam icin ugrasayim diye ugrasiyor.. seni almislar da ne olmus acaba? Sen niye forumun tatli hanimlarina alinacak mal gozuyle bakiyorsun??????

Tamam tamam hatem konum kapansin diye ugrasiyor. Yer miyiz biz bunlari.. asla..

@Raskolnikov sen ne takacaksin meloyla cengoya? Simdi sen cengoya yakinsin ben meloya. Ortak bi bilezik mi alsak. Ekonomi belli..

Bizim iş noldu? Kısır tartışmaları bırakalım işimize bakalım lütfen

@Melodram dur müşteriler çoğaldı. Bi tosuncuk değiliz belki ama biz de kendi çapımızda kuzucuk olduk gibi. Anlaştığımız gibi yarı yarıya… kır düğünü istiyorum. Beni babamın evinden atla alın lütfen.

@Raskolnikov sen ne takacaksin meloyla cengoya? Simdi sen cengoya yakinsin ben meloya. Ortak bi bilezik mi alsak. Ekonomi belli..
Yok öyle. Herkes ne takarsa kendine! Yani ortak değil. Kelle başı.

@Melodram dur müşteriler çoğaldı. Bi tosuncuk değiliz belki ama biz de kendi çapımızda kuzucuk olduk gibi. Anlaştığımız gibi yarı yarıya… kır düğünü istiyorum. Beni babamın evinden atla alın lütfen.

Bosanirken kellene kadar alalim da gor sen kelle basini..

@Türk o is bende sen gonlunu ferah tut..

daha müstakbel kocamken bile müşterilerin arttı... bütün uğurumla geldim, evlenince düşün bi de zincirler kurarız biz ama sen biricik benden "kelle" diye bahset... ULU ORTA...
kırıldım ama idare edicem boşanana kadar. neyse ki rasko benim de kardeşimdir. bize de yapar bi güzellik :/ o da yeni öğrendi bunu şoku atlatsın mutlaka bi hayrı dokunur.

daha müstakbel kocamken bile müşterilerin arttı... bütün uğurumla geldim, evlenince düşün bi de zincirler kurarız biz ama sen biricik benden "kelle" diye bahset... ULU ORTA...
kırıldım ama idare edicem boşanana kadar. neyse ki rasko benim de kardeşimdir. bize de yapar bi güzellik :/ o da yeni öğrendi bunu şoku atlatsın mutlaka bi hayrı dokunur.
O kelleler biz değiliz takıya ortak girmesinler herkes kendi payını taksın da kazanç düşmesin diye…
Müşteriler de davetliler… Baştan böyle yanlış anlaşılmalar çıkacaksa üzülürüz ama…

O kelleler biz değiliz takıya ortak girmesinler herkes kendi payını taksın da kazanç düşmesin diye…
Müşteriler de davetliler… Baştan böyle yanlış anlaşılmalar çıkacaksa üzülürüz ama…
seulisasoo-korean-kids.gif
aa ne kadar nazara geldik ki hemen birbirimizi yanlış anladık... özür dilerim 1tanem... herkes kendi takısını taksın, takamayan yorum bile yapmasın, kem gözlüler sizi :/

Geri