Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cosanlar cosmayanlara anlatsin hdhdh.Yaz geldi tabi coştunuz agshhd
Jujukyana sormadan olmaz. Yani bana.Bu yaz sınırsız eğlence için taliplerimi DM'ye bekliyorum...
O zaman düzeltelim:Jujukyana sormadan olmaz. Yani bana.
müstakbel kocamsın galiba... ağzıma da hiç yakışmadı ama idare et :/ beşi bi yerde için yani sırf.... ilk tribimi de attım allahım neler nasip ediyorsun yarabbilalesido...Beşi bi yerde diyo. O yüzüğü yaratırım!
@Melodram biz şimdi neyiz…
havuzdan iki kişi almışımdır.bi izdivaç havuzu yapın başvurusunu tamamlayan havuza girsin, ihtiyacı olan gitsin o havuzdan alsın birini. boşanan tekrar havuza
Sen bul juju, bunlara bırakma. P.ştluğuna gelip bana erkek yazaralr bunlarYani ben aslinda soyle dusundum. Hani tek benim kararim olmasin diye.. cunku bu benim degil BIZIM sorunumuz. mesela turk ilk adayimiz. Herkes yakistirdigi uyeyi soyleyecek en fazla oyu alanla gorussun. Nasil fikir?
yani seko affedersin ama buna gümledim. gülücmeldkzsjkshkjsdhfjghjasdofksojjhasdkhakjashdkjasSenin de elegin duvardaysa bizim elek nerede kim bilir hshshsh.
Benim başım bağlandı artık çok geç…jujukyan'ın herkesi yanlış shiplemesi ve arif ile raijin'in hollanda'da w'nin evinin bahçesinde sade bir törenle dünya evine girmesi
kaptın gül gibi kızı yüzün gülüyor tabii... şu havuzun haline bak gaziosmanpaşa şanzelize kafeye döndü, 1 erkeğe 3 erkek düşüyorBenim başım bağlandı artık çok geç…
Kardeşim nazar etme nolur çalış senin de olur. Vereyim mi BKM Cafenin no’yu ? Powerade içersin. Mavi.kaptın gül gibi kızı yüzün geliyor tabii... şu havuzun haline bak gaziosmanpaşa şanzelize kafeye döndü, 1 erkeğe 3 erkek düşüyor