Evlenecek erkek kalmamasi

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Bu yaz sınırsız eğlence için taliplerimi DM'ye bekliyorum...

bi izdivaç havuzu yapın başvurusunu tamamlayan havuza girsin, ihtiyacı olan gitsin o havuzdan alsın birini. boşanan tekrar havuza

jujukyan'ın herkesi yanlış shiplemesi ve arif ile raijin'in hollanda'da w'nin evinin bahçesinde sade bir törenle dünya evine girmesi

yalnız bana da "kocamsın" sahiplenişi ne yakışır... kollarımda bilezik izleri belirdi aniden. yeni bi oluşum geliyor....

Yani ben aslinda soyle dusundum. Hani tek benim kararim olmasin diye.. cunku bu benim degil BIZIM sorunumuz. mesela turk ilk adayimiz. Herkes yakistirdigi uyeyi soyleyecek en fazla oyu alanla gorussun. Nasil fikir?
Sen bul juju, bunlara bırakma. P.ştluğuna gelip bana erkek yazaralr bunlar

Üstün zekadan kaosa evriliyor konu elit espriler havada uçuşsada az sonra bir füze söz konusu sjsjssjs

kaptın gül gibi kızı yüzün geliyor tabii... şu havuzun haline bak gaziosmanpaşa şanzelize kafeye döndü, 1 erkeğe 3 erkek düşüyor
Kardeşim nazar etme nolur çalış senin de olur. Vereyim mi BKM Cafenin no’yu ? Powerade içersin. Mavi.

birazdan ahlaksızlar çıkışı gelmezse bu konu huzur, mutluluk ve beşi bi yerde ile zirvedeki yerini alır... beşi bi yerdesi olan üye ipucu verin hadi, konu biraz hava alsın...

——— reklamlar———
Evlendiniz mutlu mu olamadiniz? Esiniz istediginiz gibi cikmadi mi? Yok ya bu olmadi mi diyorsunuz? Bize gelin. Araciligimizla gerceklesen evliliklerde anlasmali bosanmalarda %20 indirim. (Cekismeli de yapamiyoruz cok masrafli…)
BIZI SECIN PISMAN OLMAZSINIZ.
——— reklamlar———

Geri