Soru C Evleneceğiniz kişinin nereli olduğu önemli midir?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü
hiçbir önemi yok benim açımdan ama kütük gidiyor ya eşin olduğu yere ya da çocuklar babanın kütüğünde kayıtlı oluyor, ona çok sinir oluyorum.

hiçbir önemi yok benim açımdan ama kütük gidiyor ya eşin olduğu yere ya da çocuklar babanın kütüğünde kayıtlı oluyor, ona çok sinir oluyorum.
Mesajları okuya okuya gelirken bunu yazmaya gidiyorum ki 2. sayfada yazmışsınkfkf hadi çocukları anlarım da benim niye kütüğüm değişiyor yahu

genç gelin adayları rahatsız. tabii ki kütük değişecek.

Memleket bence çok önemli. Mesela benim için asla bir Japon olamaz.
Tamam, onlar da Tanrı kulu ama. benim hiç Japoncam yok. Böyle bir duruma hiç hazır değilim.
Bir de mutfak alışkanlıkları önemli. Karadenizliyim ama balık konusunda çok seçiciyim. Suşi'ye alışmam baya zaman alacak:(

Ben de karadeniz erkekleriyle çok anlaşamıyorum acikcasi.. çünkü çok dik oluyorlar ve ben de dik basliyim. ataerkil kafada olup aşırı baskı kurmaya çalışan hiçbir yer, yöre, sehir, ülke insanı ile anlasamam...

Devenin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş. Kader kısmet işte.

Her bölgeden sevdiğim kadar sevmediğim insanlar da tanıdım. İnsan, ailesinin çevresinin kendisini sığdırdığı kalıptan çıkabiliyorsa nereli olduğunun önemi kalmıyor. Demem o ki; sevin sevişin, nereli olduğunu dert etmeyin.

Kalp dış dünya dan bihaber. Kimi seveceğini önceden bilemezsiniz. Birden seviyor işte. Size de katlanmak kalıyor. Hiç aklınızda olmayan birden kalbinizde olabilir.

Niye bu kadar duygusal şeyler söylüyorsunuz ya..:/ :d

evleneceğiniz kişi ile nereli olduğunun bir önemi yok diye düşünüyorum
ama evlenmeyi düşündüğünüz kişi ile belki önemli olabilir kimileri için

Aklıma babam geldi tanıdığım veya denk geldiğimiz tanıştırdığım bir insanın nereli olduğunu sorar benim hiç sormadigim bir soru

Aşiret olabilir.....
Yanlız yanlış yaparsan "lütfen biraz dikkat et" diye bir uyarı alamassın bu kadından;
images (5).jpeg
Tabi 20 görümcenin nazarı ve en kucuk gelin olacagin gercegini gormezden gelmessek rahat edersin.

Son düzenleme:
Sorunun cevabı nasıl bir hayata sahip olduğunuzla, hayattaki olmuşluk-olgunluk seviyeniz ile alakalı. Dışarıdan bakınca kimse kimseyi yargılamasın, cheese, güvercin, barış tamam da pratikte öyle olmuyor o işler. Örneğin taraflar ailelerine bağlıysa bi taraf seküler diğer taraf muhafazakarsa Arkhe'nin dediği kendi içlerinde bu kalıplardan sıyrılsalar da aile baskilardan dolayı işler bozulabiliyor. Kültür farkı da önemsiz diyemeyiz. Bunu bir tek tepeden bakmak olarak değerlendirmeyelim. Nasıl yemek yediği, nasıl wc kullandığı, nasıl ahbaplık kurduğu vb. ilişkinin ilk ateşi ile önemsiz gibi görünse de, aşk yerini saygıya bırakınca göze batmaya başlayabiliyor. Tanıdıklarım var çok farklı kültürlere ait olup, boşanınca şöyle böyle varostu diye konuşan. Bunlara göğüs gerebilmek için, tolere edebilmek için baya olgun,filozof kafasinda falan olmanız lazım.

Geri