Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evlendikten sonra eşiniz engelli kalsa, ona bakar mısınız?
Bu tür konular çok saçma geliyor bana sonuçta herkes lafa gelince her şeyi yapar. önemli olan öyle bir durumla karşı karşıya kalınınca ki ruh hali. bence çoğu kişi zorluğu görünce aşkı sevgiyi bir kenara bırakır, koşarak uzaklaşır -istisnalar kaideyi bozmaz tabii.
bir süre önce bir dost meclisinde tam da bu konu tartışılmıştı, epey kalabalık olmasına rağmen masamız bir tek benden "bakarım" sözü çıkmıştı bu cümleyi kurduğum için de acıyan gözlerle herkes bana bakmaya başlamıştı
suretine değil de özüne, ruhuna, aslına vurulduğunda geri kalan engel gibi görülen her şey de değersizleşir kişi nezdinde. huyu değişmedikçe, vicdanını yitirmedikçe değişen pek bir şey olmaz. yoksa "iyi-kötü" günde birlikte olmaya dair verilen bir sözün ne hükmü kalır.
siz engelli olsanız eşiniz sizden ayrılsın istermiydiniz diyelim saglam evlendiniz ALLAH korusun bi kaza sonucu engelli bir insan oldunuz kocanız terk etsin istermiydiniz çocuklarınız arkadaşlarınız hatta aileniz sizden kaçsın istermiydiniz bu konudan hiç ama hiç hoşlanmadım sinirlenmicem
bakardım kim olursa olsun ayrıca sakat kelimesinden hoşlanmıyorum engelli deseniz daha hoş durur.
Çok sağlam bi yürek lazım insana bunu yaparım, ederim demek için; ama empatik yaklaşırsak bakmamız lazım. Büyük konuşmak istemem; evliysek muhtemelen sevmişimdir, o vakte kadar o benim canım olmuş, bana bakmıştır. Ben de bakarım sanırım en başta Allah rızası için.